Bakü'de Kahramanmaraş depremleri ve Miraç Kandili programı düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Bakü'de Kahramanmaraş depremleri ve Miraç Kandili programı düzenlendi

Bakü\'de Kahramanmaraş depremleri ve Miraç Kandili programı düzenlendi

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü ve Miraç Kandili münasebetiyle program yapıldı. Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği tarafından Türk Şehitliği Camisi'nde düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Miraç Kandili'nin fazileti üzerine vaaz verildi, Kur'an-ı Kerim okundu ve depremde hayatını kaybedenler için dua edildi.

06.02.2024 21:02  Güncelleme: 03:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü ve Miraç Kandili münasebetiyle program yapıldı.

Program, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği tarafından Türk Şehitliği Camisi'nde düzenlendi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı programda Hazreti Muhammed'in, Allah'ın daveti üzerine Cebrail Aleyhisselam'ın rehberliğinde Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili'nin fazileti üzerine vaaz verildi.

Programda Kur'an-ı Kerim okundu, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler ile tüm şehitler için dua edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakü'de Kahramanmaraş depremleri ve Miraç Kandili programı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement