Baş Ucunda B&G Store'dan Bayramlığı Olsun - Son Dakika
Güncel

Baş Ucunda B&G Store'dan Bayramlığı Olsun

Baş Ucunda B&G Store\'dan Bayramlığı Olsun

. B&G Store Bayram Koleksiyonu'ndaki yeni ürünlerle bayram alışverişini eğlenceye çeviriyor.

09.10.2013 16:20

Bayram sabahları büyükler için olduğu kadar küçükler için de önemlidir. Anne babaların coşkuyla yaşadığı bayram, yeni kıyafetlere kavuşan çocuklar için de ayrı bir sevinç kaynağıdır.

Prestijli dünya çocuk giyim markalarını Türk çocuklarıyla buluşturan B&G Store; Guess Kids, Patrizia Pepe, Bikkembergs, Baby Graziella, Brooksfield, Cristina Effe, Panini gibi yurt dışında kendini ispatlamış ve Türkiye'de de yurt dışındaki kadar ilgi gören dünya markalarını, Türk çocuklarının beğenisine sunuyor. Türkiye'de üretilen BG Baby, NBT Jeans, Riccione, Tyess, Firstline, Riccione Basic markaları da B&G Store mağazalarında miniklerin ve büyüklerin gönlünü çelen diğer markalar.

ONLINE MAĞAZA İLE BAYRAM ALIŞVERİŞİ EVİNİZE GELİYOR

Dünyaca ünlü çocuk giyim markalarını, online mağaza hizmetiyle de sunan B&G Store, çocuk modasına dilediğiniz her yerden ulaşmanıza olanak veriyor. www.bgstoreonline.com adresiyle bir tık uzağınızda olan B&G Store, alışverişi gezmeden yapmak isteyenleri konforlu bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

Bgstoreonline.com 100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kampanyalı ürünlerin %90'a varan indirim oranlarıyla sunulduğu sanal mağazada bayram alışverişinin keyfi internet üzerinden gerçekleşiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baş Ucunda B&G Store'dan Bayramlığı Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement