Başarısız Öğrencilere Müjdeli Haber - Son Dakika
Güncel

Başarısız Öğrencilere Müjdeli Haber

Başarısız Öğrencilere Müjdeli Haber

Fitoterapi uzmanı Mustafa Eraslan, öğrencilerin odaklanması için bitkisel destek ürünlerini kullanabileceklerini söyledi.

29.08.2013 21:18

Uzmanlar, eğitim öğretim yılının başlamasına yakın öğrencilerin ders çalışmasına destek olması ve öğrencilerin zinde olması için çeşitli bitkisel destekleri kullanmaları öneriyor. Türkiye’de resmi rakam yaklaşık 8,5 milyon insan sınava girdiğini söyleyen Fitoterapi uzmanı Mustafa Eraslan, “Bu kişileri yormayacak, odaklanmalarını ve ders çalışmalarını sağlayacak, derslerinde başarılı olmasını sağlayacak ve çalıştığı ortamı sevecek. Yaptığı işi mutlu bir şekilde yapmasını sağlayacak. Öğrenciler, ders anlatan öğretmenler, saatlerce araba kullanan şoförler, en ufak sıkıntı çekmeden zinde ve yüksek performans sağlayacaklar. Guarana bitkisinin dozları ayarlandıktan sonra şu an bilinen bir yan etkisi yok. Guarana, 1 Eylül’den itibaren Türkiye’de de temin edilebilecek bir bitkisel ürün” dedi.

TÜKENMİŞ SENDROMUNA ÇARE

Eraslan, “ Meryem Uzerli dizilere oynayan bir kızımızda tükenmişlik sendromu yaşadı. Diziyi terk etti, gitti Türkiye dışında tedavi gördü. Yeni yeni televizyonlara çıkmaya başladı ama ciddi bir sıkıntı çekti. Tükenmişlik sendromu nedir diye bize soruyorlar. Biz buna artık bıkkınlık, psikolojik çöküntü, depresyon diyebiliriz. Bunun için yurt dışına gitmeye, özel tedaviler görmeye ve hatta tükenmişlik sendromu denilen olayı yaşamaya gerek yok. Tarih boyunca bu tür sıkıntılar yaşandı. İnsanlar çok çalıştılar, yaşadıkları stres ciddi ruhsal depresyonu sevk etti. Bunlar için ama kullanılan bazı bitkisel bitkiler oldu. Guarana denilen bitki bunlardan bir tanesi” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başarısız Öğrencilere Müjdeli Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement