Başkan Altepe'den Teşkilatlara Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Başkan Altepe'den Teşkilatlara Teşekkür

Başkan Altepe\'den Teşkilatlara Teşekkür

Recep Altepe, elde edilen başarıda büyük pay sahibi olan AK Parti il kadın ve gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.

05.04.2014 10:12

Bursa'da gerçekleştirdikleri icraatlar üzerinden seçimlere girdiklerini ve beklenen sonucu aldıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, elde edilen başarıda büyük pay sahibi olan AK Parti il kadın ve gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.

Başkan Altepe, BUSKİ'deki başkanlık makamında teşkilat üyelerini ağırladı. AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emine Yavuz Gözgeç ve yürütme kurulu üyeleriyle AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli ve yürütme kurulu üyeleri katıldı.

Gerginlik yerine sükunet

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da güzel bir seçim dönemi yaşadıklarını kaydetti. Türkiye'de seçim arifesinde çeşitli sebeplerle gerginlikler yaşandığını, mümkün olduğunca bunu Bursa'ya yansıtmamaya çalıştıklarını belirten Başkan Altepe, bunda da başarılı olduklarını hatırlattı. Gerginlikten yana olmadıklarını, Bursa'nın ve Bursalıların bunu hak etmediğini ifade eden Başkan Altepe, "Bizler; Türkiye genelinde yaşanan gerginliğin aksine, icraatlar üzerinden hemşerilerimizle buluştuk. Siyasi söylemlerin aksine belediyecilik üzerinden konuştuk. Siyasi açıklamaları zaten bakanımız, il başkanımız ve ilgili arkadaşlarımız yaptı. Bizler hizmetleri gündeme getirdik. Bursa'yı gerginliğe teslim etmeden istediğimiz sonucu aldık" dedi.

Durmak yok yola devam!

Başkan Altepe, Büyükşehir ile AK Partili ilçe belediyelerinin icraatlarının anlatılması ve sandıklara sahip çıkılması noktasında verdikleri mücadelelerden dolayı teşkilat üyelerine teşekkür etti. Gösterilen performansın 3 ay sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 1 sene sonra yapılacak genel seçimlerde de gösterilmesi dileğinde bulunan Başkan Altepe, "Bizler de aynı hassasiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçimlerin hemen ardından diğerleri gibi tatile çıkabilirdik fakat bunu yapmadık. 17 ilçeyi karış karış dolaştık. Bizlere oy veren ya da vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettik. Geçen 5 yılın performansını artırarak sürdüreceğiz. İcraatlarımızı halkımıza anlatmaya, yeni projelerle vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Altepe'den Teşkilatlara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement