Başkan Ayaz: "Birlik ve Beraberlik İçinde Başiskele'ye Yakışır Hizmetler Yapıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Ayaz: "Birlik ve Beraberlik İçinde Başiskele'ye Yakışır Hizmetler Yapıyoruz"

Başkan Ayaz: "Birlik ve Beraberlik İçinde Başiskele\'ye Yakışır Hizmetler Yapıyoruz"

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 37 mahalle muhtarı ve Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır’ın katılımıyla Başiskele istişare toplantısını gerçekleştirdi.

12.01.2018 11:42

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 37 mahalle muhtarı ve Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır'ın katılımıyla Başiskele istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Başiskele sahilinde bulunan bir kafede yapılan toplantıda söz alan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Vatandaş odaklı yapılan bütün hizmetlerin birlik ve beraberlik içerisinde, Başiskele halkının beklentilerine ve kendilerine yakışır şekilde yapılıyor ve yapılmaya devam edecek" dedi.

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Türkiye'nin gündeminden bahsederek istihdam seferberliğinin, terörle mücadelenin ve FETÖ'yle mücadelenin devam ettiğini belirti. Muhtarların bulundukları şehrin kılcal damarları olduğunu belirten Katırcıoğlu, "Muhtarlarımız mahallelerinde fiziki çalışmaların yanı sıra oradaki kişilerin hayatlarına da dokunuyor. Belediyelerimiz sosyal devlet, topluma ve insanlara dokunan projeleri hayata geçiriyor. Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz'ın birçok projesiyle örnek hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek gökyüzünde yıldız bırakmadı" şeklinde konuştu.

İnsan ihtiyaçlarının sınırsız kaynaklarınsa sınırlı olduğuna değinen Milletvekili Sami Çakır, "Yaşamı boyunca ihtiyaçlarının her an her gün yenilenerek devam ediyor. İhtiyaçların sınırsız kaynakların sınırlı olduğu bir dünyadayız. Bu çerçevede ortak bir payda yakalamak adına sizlerle beraberiz" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Muhtarlar Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş öncülüğünde mahallelerinde özellikle diğer kurumlarla ilgili yaşadıkları bazı sorunların merkezi yönetimin çözüm bulması noktasındaki taleplerini Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır'a sözlü ve yazılı olarak sundular. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ayaz: 'Birlik ve Beraberlik İçinde Başiskele'ye Yakışır Hizmetler Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement