Başkan Canlı, Öğrencilerle Birlikte Sinemadaydı - Son Dakika
Güncel

Başkan Canlı, Öğrencilerle Birlikte Sinemadaydı

Başkan Canlı, Öğrencilerle Birlikte Sinemadaydı

Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Sema Doğan Parkı sinema salonunda gösterime giren "Su ve Ateş" filmini, 17 Ocak 2014 Perşembe günü üniversite öğrencileriyle beraber izledi.

18.01.2014 14:13

Akşam seansında yaklaşık 65 kişinin izlediği sinemada, Başkan Canlı'nın da öğrencilerin arasında film izlemesi öğrencileri mutlu etti.

Başkan Canlı, film sonrası şu açıklamayı yaptı:

"Bir şehrin dört dörtlük bir kent olabilmesi, halka en iyi imkânların ve sosyal etkinliklerin sunulmasıyla mümkün olur. Gümüşhane'de sinema olmamasından dolayı çok üzüntü duyuyordum. Halkımızın ve üniversite öğrencilerimizin, şehrimize sinema kurulması ve sürekliliğinin sağlanması için bizden birçok kez talepleri oldu. Şu anda onu başarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tabi halkımızın ve öğrencilerimizin sinemaya karşı ilgisi, ileriki günlerde sinema gösteriminin devamlılığı noktasında bizlere önemli bir bilgi verecek. Vizyona yeni girmiş filmlerin gösteriminin devamlı olması bir bakıma onların elinde. Gümüşhane'de 13 bine yakın üniversite öğrencimiz var, benim kanaatim o ki, öğrencilerimiz bu salonları boş bırakmayacaktır. Sema Doğan Parkı Sinema Salonumuz Tekrar şehrimize hayırlı olsun."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Canlı, Öğrencilerle Birlikte Sinemadaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement