Başkan Canlı, Öğretmenler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Canlı, Öğretmenler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

Başkan Canlı, Öğretmenler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı 24 kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

22.11.2013 09:21  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı 24 kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesaj:Bir ülkenin kalkınması ve çağdaş ülkeler seviyesine ulaşması ancak o ülkenin eğitim ve öğretim seviyesinin artması ile mümkündür.

Bu değerli ve kutsal görevi meslek edinen öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı evlatlarımızı yetiştirmek için vatanımızın her köşesinde büyük bir fedakarlık göstermektedir.

Ağır sorumluluklar altında fedakarca çalışan öğretmenlerimiz, geleceğin Türkiyesi'nin inşaasında bugün, dünden daha çok sorumluluk taşımaktadır. Özellikle, sanal bilginin dünyayı küçülttüğü günümüzde bilgi kirliliği ve ahlak dezenformasyonu ancak öğretmenlerimiz sayesinde önlenecektir.

Gümüşhanemizin genç evlatlarına sahip çıkıp, onları bir yandan pozitif ilimlerle, diğer yandan geleneksel kültür ve ahlak normları ile yetiştiren öğretmenlerimize de bu vesile ile ayrıca teşekkürlerimi sunuyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle anarken, hayatta olan öğretmenlerimize de sevgi, selam ve başarı dileklerimi sunuyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Canlı, Öğretmenler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement