Başkan Karaosmanoğlu, KOTO Yönetimini ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu, KOTO Yönetimini ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, KOTO Yönetimini ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

14.02.2017 15:08  Güncelleme: 15:09

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Meclis Başkan Yardımcısı İsmail Uslu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Baylam, Mehmet Akif Şen, Hasan Kanca, Cafer Kozluca'dan oluşan heyeti makamında ağırladı.

FUARLAR VE İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kocaeli Ticaret Odası heyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle 27- 30 Nisan 2017 tarihleri arasında üçüncüsü gerçekleşecek İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı hazırlıklarında gelinen aşamayı Başkan Karaosmanoğlu ile paylaştılar. KOTO yönetimi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı'nın (TEPAV) birlikte düzenlediği ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan 8 Kocaelili firmayı ödüllendirmek amacıyla 23 Şubat 2017 Perşembe günü düzenlenecek olan törene, Başkan Karaosmanoğlu'nu da davet ettiler. Görüşmede ayrıca; yurtdışı iş fuarlarında Kocaeli'ni temsilen stantlar açılması ve istihdam seferberliği konuları görüşüldü.

"İDEALİMİZ BÜYÜK TÜRKİYE'DİR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TOBB Ekonomi Şurası'nda istihdama yönelik yaptığı millî seferberlik çağrısı üzerine tüm illerimiz alarma geçtiğini vurgulayan Karaosmanoğlu, "Biz de Kocaeli olarak üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Bugün yine bir vazife heyecanıyla sizlerle istişare yapıyoruz. Hedefimiz ve idealimiz büyük Türkiye'dir. Bunun için de hepimizin elini taşın altına koyması gerekmektedir" ifadelerini kullandı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin yapılmasıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu, KOTO Yönetimini ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement