Başkan Özhaseki İtfaiye Personeline Yemek Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Özhaseki İtfaiye Personeline Yemek Verdi

Başkan Özhaseki İtfaiye Personeline Yemek Verdi

Mehmet Özhaseki, 'İtfaiye Haftası' dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi itfaiye personeli ve ailelerine yemek verdi.

29.09.2012 11:37

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 'İtfaiye Haftası' dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi itfaiye personeli ve ailelerine yemek verdi.

Kıranardı Şelale Restaurant'ta verilen yemekte bir konuşma yapan Başkan Özhaseki, itfaiye personellerinin çok zor ve önemli bir görev üstlendiklerini belirterek, "Sizler fedakârca çalışarak elinizden geleni yapıyorsunuz ve kendi canınızı tehlikeye atmak pahasına Kayseri'ye de hizmet ediyorsunuz. İtfaiyecilik böylesine zor ve fedakârlık isteyen bir iş. Eşlerinizin huzurunda sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Kayseri'ye ilk itfaiye aracının getirilişini esprili bir dille anlatan Başkan Özhaseki, "Tek araçla hizmet veren bir teşkilattan bugün son sistem müdahale araçlarına sahip modern bir teşkilat haline geldik. Allah'a ne kadar şükretsek azdır" şeklinde konuştu.

Başkan Özhaseki, belediyeciliğin doğası itibarıyla çok sevap getiren bir iş olduğunu kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Belediyecilik aslında sevaplı, mübarek bir iş. Doğrudan insanlara hizmet ediyoruz. Yol yapıyoruz, yeşil alan yapıyoruz, vatandaşlarımızın suyunu akıtıyoruz veya pis su kanallarını yapıp insanları sıkıntıdan kurtarıyoruz. İnsanların duasını alacak bir işe vesile oluyoruz. Bu açıdan bakıldığı zaman belediyecilikte bir taraftan tüm çalışanlarımız nafakasını kazanırken bir taraftan da insanların duasını alacak güzel işler yapıyorlar. Bu herkese nasip olmaz.

Tabi iyi işler yapıldıkça bizim de belediye olarak itibarımız artıyor. Bir taraftan belediyecilik hizmetlerini yaparken diğer taraftan da şehrimizi ayağa kaldırıp, geleceğe taşıyacak büyük projelere imza atıyoruz ancak bir taraftan da garibimizi, fakir-fukaramızı, kimsesimizi de düşünüyoruz, onları da ihmal etmiyoruz. Bugün tüm Türkiye'de Allah'a şükürler olsun ki Kayseri Büyükşehir Belediyesi konuşuluyor. Her hafta birçok belediyeden misafirler gelerek'bu işleri nasıl yapıyorsunuz' diye bizlere soruyorlar. Biz de bununla iftihar ediyoruz. Bu vesileyle itfaiyecilerimizin 'İtfaiye Haftası'nı kutluyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özhaseki İtfaiye Personeline Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement