Başkan Sakallı ile Ertuğrul Sağlam'ın Keyifli Turu - Son Dakika
Güncel

Başkan Sakallı ile Ertuğrul Sağlam'ın Keyifli Turu

Başkan Sakallı ile Ertuğrul Sağlam\'ın Keyifli Turu

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile birlikte keyifli bir tur gerçekleştirdi.

25.09.2013 14:51  Güncelleme: 14:56

Eskişehir spor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile birlikte Odunpazarı Evleri, Kurşunlu Külliyesi, Lületaşı Müzesi ve Eskişehir Sanatları Çarşısı'nı kapsayan keyifli bir tur gerçekleştirdi.

Spora ve sporcuya verdiği destekle adından söz ettiren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'la bir araya geldi. Gezi sırasında Başkan Sakallı'ya gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı tebriklerini ileten Sağlam, spora ve özellikle de Eskişehir futboluna verdiği desteklerden dolayı Başkan Sakallı'ya duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Eskişehir'in yeni markası haline gelen Cam sanatlarının en iyi merkezlerinden olan Odunpazarı Sıcak Cam Atölyeleri'ni de gezen Teknik Direktör Sağlam cam üflemeyi de ihmal etmedi.

Başkan Sakallı, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ı ağırlamaktan ve kendileri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Odunpazarı Belediyesi olarak futbolda Anadolu'nun simgesi olan Eskişehirspor'a her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Ziyaret sonunda, Teknik Direktör Sağlam'a Odunpazarı Sıcak Cam Atölyelerinde hazırlanan cam tablo hediye eden Başkan Sakallı, Ertuğrul Sağlam'ın hediye ettiği spor setini büyük bir memnuniyetle kabul etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Sakallı ile Ertuğrul Sağlam'ın Keyifli Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement