Başkan Sönmez'den Başbakan Erdoğan'a Hediye - Son Dakika
Güncel

Başkan Sönmez'den Başbakan Erdoğan'a Hediye

Başkan Sönmez\'den Başbakan Erdoğan\'a Hediye

Başkan Sönmez, Başbakan Erdoğan'a Elazığ Vişnesi Mermer'den tablo takdim etti.

22.10.2012 15:41

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Elazığ vişnesi mermer üzerine kendi fotoğrafının işlendiği bir mermer tablo takdim etti.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Başbakanımıza Elazığ'ın önemli bir zenginliğinden sanata dönüşen bir hediye takdim ettiklerini belirterek; "Saygıdeğer Başbakanımıza, Elazığ vişnesi mermer üzerine Başkanımızın fotoğrafının yansıtıldığı bir tablo takdim ettik. Başbakanımızın programının uzaması dolayısıyla hediyemizi havalimanında kendilerine sunduk. Elazığımızın tüm dünyaca bilinen bir zenginliğinin en güzel ifadelerinden biri oldu. Kendileri de bu çalışmayı oldukça beğendiklerini ifade ederek, teşekkür ettiler." dedi.

Başbakan Erdoğan da Elazığ ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, tüm Elazığlılara gösterdiği ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür etti.

AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları da Başbakan Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirirken, Gençlik Kolları da; Başbakan Erdoğan'a annesi merhum Tenzile Erdoğan'la gösteren bir halı pano hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Sönmez'den Başbakan Erdoğan'a Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement