Başkan Uğurlu'dan Okullara Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğurlu'dan Okullara Ziyaret

Başkan Uğurlu\'dan Okullara Ziyaret

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu 2011-2012 Eğitim – Öğretim Yılının Başlaması Nedeniyle Okulları Ziyaret Etti

21.09.2011 20:01  Güncelleme: 20:02

Karaman belediye başkanı kâmil uğurlu 2011-2012 eğitim – öğretim yılının başlaması nedeniyle okulları ziyaret etti

Ziyarete Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek ve eğitimciler katıldı.

Okul gezilerine ilk olarak Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulundan başlandı. Okul girişinde öğrenciler Başkan Uğurlu, Milli Eğitim Müdürü ve Vali Yardımcısı Yılmaz Şimşek'e çiçek takdim etti. Çiçek takdiminin ardından sınıfları gezen ekip öğrencilerin yeni eğitim - öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundular. Son olarak Başkan Uğurlu ve beraberindeki heyet öğrencilere hikâye kitapları hediye ederek Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulundan ayrıldılar.

Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulundan ayrılan ekip, Doğukışla Anaokulunu geldi. Burada da öğrenciler tarafından çiçek takdim edilerek karşılanan heyet sınıfları gezerek öğrencilere eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunup, öğrencilere kitap hediye ettiler.

Ekip Doğukışla Anaokulu ziyaretinin ardından Vali Hakkı Teke İlköğretim Bölge Okuluna geçti. Burada okul öğrencileri tarafından çiçekle karşılanan Başkan Uğurlu ve beraberindeki heyet okul öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Heyet daha sonra öğrencilere kitap armağan etti. Son olarak yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğurlu'dan Okullara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement