Başkan Zolan'dan Vali Ermen'e Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Başkan Zolan'dan Vali Ermen'e Veda Yemeği

Başkan Zolan\'dan Vali Ermen\'e Veda Yemeği

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkez Valiliğine Atanan Erkmen'e Veda Yemeği Verdi.

26.08.2011 20:40

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, valiler kararnamesi ile Merkez Valiliği görevine atanan vali Yavuz Erkmen onuruna veda yemeği düzenledi.

Collosae Termal Otel'deki yemeğe Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak ile çok sayıda işadamı, sivil toplum örgütü temsilcileri ve daire müdürleri ile protokol üyeleri katıldı.

Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, veda yemeğinde yaptığı konuşmada, vali Erkmen'in şehre büyük hizmetleri olduğunu ve uzun süre unutulmayacak nitelikte kalıcı eserler bıraktığını söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, vali Erkmen'in 3 yıl 3 ay süren görev süresi boyunca uyum içinde çalıştıklarını belirterek, 'valimiz her zaman bizlere destek veren ve önümüzü açan, yol gösteren olmuştur. Eğer Denizli'de bir başarı konuşuluyorsa bunda valimizin emeği büyüktür. Ben bugünkü yemeği veda yemeği olarak görmüyorum. Bu yemeğin adı valimizin şehre kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür yemeğidir. Valimiz görev süresi boyunca birçok dost kazanmıştır. Memuriyetlerde bu tür ayrılıklar olur. Ancak bizler Denizlili dostları olarak her zaman valimizin yanındayız. Kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşamında başarılar ve mutluluklar dilerim' dedi.

Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de milletvekilleri adına bir konuşma yaparak, vali Erkmen'in hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Milletvekili Zeybekci, vali Erkmen'le birçok toplantılar yaptıklarını ve bunun sonucunda projelerin uygulamaya konulduğunu kaydederek, '7 yıllık belediye başkanlığı görevimin 3 yılını valimizle yaptım. Bu süreçte valimizle istişare toplantıları yaparak projeleri uyguladık. Geriye dönüp baktığımızda sıfır hata ile çalıştığımız ortaya çıktı. Kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum' dedi.

Vali Erken de, mikrofon karşısındaki en zor konuşmaların veda konuşmaları olduğunu ifade ederek, 'Buradaki görevim süresince birçok dostluklar kardeşlikler edindim. Memuriyetlerde böyle ayrılıklar oluyor. Amacımız ülkemize ve milletimize hizmet etmektir. Buradaki konuşmacı arkadaşlarım iyi dileklerini ifade ettiler. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Denizli'de yaptığımız işlerden çok güzel sonuçlar aldık. Eğer ortada bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. Önemli olan geriye baktığımızda eserlerle anılmaktır. Bir eser varsa birlik ve beraberliğimizin sonucudur. Hepinize teşekkür ederim' dedi.

Daha sonra Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ve eşi, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve eşi ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve başkanları Denizli Valisi Yavuz Erkmen'e hediye sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Zolan'dan Vali Ermen'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement