Batman'daki 1 Mayıs Kutlamalarında 3 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Batman'daki 1 Mayıs Kutlamalarında 3 Gözaltı

Batman\'daki 1 Mayıs Kutlamalarında 3 Gözaltı

Batman'da 1 Mayıs etkinliklerine, PKK'yı sembol eden flama ile girmek isteyen 3 üniversite öğrencisi, gözaltına alındı.

01.05.2013 13:06  Güncelleme: 13:12

Batman'daki Cumhuriyet Caddesi'nde '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' etkinliklerine, PKK'yı sembol eden flama ile girmek isteyen 3 üniversite öğrencisi, polis tarafından gözaltına alındı.

Bir grup üniversite öğrencisi Cumhuriyet Caddesi'ndeki kutlama alanına PKK'yı sembolize eden flama ile girmek isteyince polis müdahale etti. Çıkan arbede sonunda 3 üniversite öğrencisi gözaltına alınırken, flamaya el konuldu.

Eğitim-Sen Batman Şube Başkanı Bülent Hatun, 3 öğrencinin gözaltına alınmasından sonra gergin olan öğrenci grubunu sakinleştirmeye çalıştı. Gözaltına alınan üç kişinin serbest bırakılacağını belirten Hatun, toplananları kutlamanın yapılacağı alana davet etti.

Sabah saatlerinde Dolum Kavşağı'nda toplanan yaklaşık 2 bin 500 kişi, Milli Egemenlik Caddesi'nden yürüyerek, kutlamaların yapıldığı Cumhuriyet Caddesi'ndeki alana geldi.

Batman'daki 1 Mayıs kutlamalarına, BDP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Karabulut, BDP Bitlis Milletvekili Hüsamattin Zenderlioğlu ve SES Genel Sekreteri Mehmet Sıddık Akın ile çeşitli sendika temsilcileri ve çok sayıda işçi katıldı. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman'daki 1 Mayıs Kutlamalarında 3 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement