Bayburt Bakan Ağbal: Biz Ordumuzla Gurur Duyuyoruz - Son Dakika
Güncel

Bayburt Bakan Ağbal: Biz Ordumuzla Gurur Duyuyoruz

Bakan Ağbal: Biz ordumuzla gurur duyuyoruz (2)BAKAN AĞBAL DEDE KORKUT ŞÖLENİNDEMaliye Bakanı Naci Ağbal memleketi Bayburt'ta 23'üncü Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni'nin açılış kokteyline katıldı.

13.07.2017 21:01

Bakan Ağbal: Biz ordumuzla gurur duyuyoruz (2)

BAKAN AĞBAL DEDE KORKUT ŞÖLENİNDE

Maliye Bakanı Naci Ağbal memleketi Bayburt'ta 23'üncü Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni'nin açılış kokteyline katıldı. Etkinlik için alanda yer alan Çaykur'a ait tanıtım TIR'ını ziyaret eden Bakan Ağbal Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şölenin açılışında konuşan Bakan Ağbal 15 Temmuz darbe girişimi yıl dönümünde olduklarını ve darbe girişimi yapanların içerde çürüdüğünü belirterek şunları söyledi:

"15 Temmuz alçak darbe girişiminin olduğu gece bu millet bir kahramanlık destanı yazmıştır. Emniyet güçlerimiz asker içerisinde yuvalanmış bu alçaklara karşı büyük bir kahramanlık gösterdi. Bu kahramanlarımız yaptığını unutmayacağız ve unutturmayacağız. O gece milletçe bizi üzen çok hadiseler oldu ama bu kahramanlıklar sayesinde bu darbe girişimini yapanlar bugün hapishanelerde çürüyorlar, çürüsünler. Hak ediyorlar. İnşallah en yakın zamanda da yargılamaları tamamlanacak bunlara en ağır ve hak ettikleri ceza da Türk adaleti tarafından da gösterilecektir"

Bakan Ağbal daha sonra karayoluyla Erzurum'a hareket etti.

Bayburt Bakan Ağbal: Biz Ordumuzla Gurur Duyuyoruz
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayburt Bakan Ağbal: Biz Ordumuzla Gurur Duyuyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement