Bdp, Korucu Köylerine Seçim Ziyareti Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Bdp, Korucu Köylerine Seçim Ziyareti Düzenledi

Bdp, Korucu Köylerine Seçim Ziyareti Düzenledi

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı korucu köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

08.02.2014 16:19

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı korucu köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında BDP Silvan Belediye Eş Başkan adayları Yüksel Bodakçı ile Melikşah Teke, korucu köylerine ziyaret etti. BDP ilçe binasında bir araya gelen ve aralarında BDP Eş Başkan adayları Yüksel Bodakçı ve Melik Şah Teke, BDP ilçe Eş Başkanı Kerem Canpolat ve yöneticileri yanı sıra çok sayıda BDP'lilerin katılımıyla köylere ziyaret gerçekleştirildi. İlk olarak korucuların yaşadığı Boyunlu köyüne gelen partililer sloganlar eşliğinde karşılandı.

Köy halkının da BDP heyetine katılmasıyla köy meydanına doğru anons aracı eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi. Köy halkına seslenen Melikşah Teke, 40 yıldır bir mücadelenin olduğunu ve bunun halen devam ettiğini, bu mücadelenin sürekli olarak terörist olarak tanındığını belirterek, "Bu mücadele hiçbir şeye kulak asmadan mücadelesine devam ederek bugün önemli bir aşamaya gelmiştir. İçinde bulunduğum yüzyıl Kürtlerin yılı olacaktır ve Kürt halkı özgür kimliğine kavuşacaktır. Bunun için de Kürt halkının birliği gerekmektedir" dedi.

Teke'nin ardından konuşan Yüksel Bodakçı ise köylerin belediyeye bağlandığını ifade ederek birlik ve beraberlik içinde köylerin var olan sorunlarını halk ile birlikte çözeceklerini kaydetti. Yapılan konuşmaların ardından heyet Dorukardı gitmek için köyden ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bdp, Korucu Köylerine Seçim Ziyareti Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement