Bem-Bir-Sen Genel Kurul Seçimine Tek Listeyle Girdi - Son Dakika
Güncel

Bem-Bir-Sen Genel Kurul Seçimine Tek Listeyle Girdi

Bem-Bir-Sen Genel Kurul Seçimine Tek Listeyle Girdi

Bem-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi 3. Olağan Genel Kurul seçimine tek listeyle girdi. Seçimlerin ardından başkanlığa Ömer Yüzgül getirildi.

22.10.2014 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bem-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi 3. Olağan Genel Kurul seçimine yüzde 69 katılmal gerçekleştirildi. Seçimi Ömer Yüzgül'ün başkanlığındaki Metin Aloğlu, Recep Saklama, Ahmet Demir ve Fehmi Fidancı'dan oluşan yönetim kurulu listesi kazandı.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası'nın (Bem-Bir Sen) Pazar günü Şehitlik Çamlık'ta yapılan 3. Olağan Genel Kurul seçimine tek liste olarak girildi. Memur Sen Şanlıurfa Temsilcisi İbrahim Çoşkun'un divan başkanlığı yaptığı Enerji Bir Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdulkadir Kılıç ve Büro Memur Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Fethi Akbulut'un üye oldukları seçimde Ömer Yüzgül'ün başkanlığındaki Metin Aloğlu, Recep Saklama, Ahmet Demir ve Fehmi Fidancı'dan oluşan yönetim kurulu listesi kazandı.

Kongreye Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilleri Ahmet Kaytan ve Mustafa Tepe, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Haliliye Belediyesi Başkan Yardımcıları Osman Uludağ ve Mehmet Faik Demir, Siverek Belediyesi Başkan Yardımcısı Ş. Ali Gelener, Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran ve raire başkanları ve delegeler katıldı.

KATILIM YÜZDE 69 DÜZEYİNDE OLDU

Kongrede Genel Başkan Mürsel Turbay, istişare yapmanın ve şeffaf olmanın sendikanın olmazsa olmazları olduğunu, dünyanın çeşitli yerlerinde Müslümanlara yapılan zulmü kınayarak her zaman mazlumun yanında olduklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mustafa Tepe de birlikte hareket etmenin önemini anlattı. Şanlıurfa Şubesi adına mazlumlara yapılan yardımdan dolayı Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan tarafından Bem- Bir - Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay'a Arapça Allah lafzı yazılı plaket taktim etti.

Konuşmalardan sonra okunan faaliyet ve denetleme raporları okunarak delegeler tarafından kabul edildi. Delegeler tarafından seçime yüzde 69 katılım sağlanmış olup seçime tek liste olarak giren Ömer Yüzgül ve yönetiminin zaferiyle sonuçlandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bem-Bir-Sen Genel Kurul Seçimine Tek Listeyle Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement