İstanbul'da Şiddetli Yağış! Beykoz'u Sel Aldı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Şiddetli Yağış! Beykoz'u Sel Aldı

İstanbul\'da Şiddetli Yağış! Beykoz\'u Sel Aldı

İstanbul'un belli bir kesiminde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Beykoz - Riva yolundaki Soğuksu Viyadüğü'nde yol trafiğe kapandı.

12.09.2015 14:08  Güncelleme: 15:40

Sağanak yağışın etkili olacağı hafta sonunda plan yaparken dikkat! İstanbul'da beklenen yağışlar bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. İstanbul'da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Beykoz - Riva yolundaki Soğuksu Viyadüğü'nü su bastı. Yol trafiğe kapandı. Yolda mahsur kalan araçlarda kalanları kurtarma çalışması sürüyor.

METEOROLOJİ UYARDI

Gök gürültülü sağanak yağış beklenen ülkemiz yeni bir soğuk hava dalgasına girmek üzere. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve diğer illeri için yağış uyarısı yaptı.

BEKLENEN YAĞIŞ BAŞLADI

İstanbul'da hafta sonu için yapılan uyarıların ardından beklenen yağmur geldi. Günün ilk ışıklarından itibaren görülen yağmur bulutlarının ardından öğle saatlerine doğru gök gürültülü sağanak yağış başladı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Anadolu Yakası'nda özellikle Kadıköy ve civarında, Avrupa Yakası'nda ise Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'da zaman zaman etkili olan yağışlar, vatandaşlara trafikte zor anlar yaşattı. Beykoz - Riva yolu da sağanak yağmur nedeniyle trafiğe kapandı. Yolda mahsur kalan araçların sürücüleri uzun süre yardım bekledi.

ANKARA ÇEVRESİNDE KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara radarından alınan son görüntüler ve yapılan değerlendirmelere göre; halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların il genelinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği açıkladı.

İDO BAZI SEFERLERİ İPTAL ETTİ

İstanbul Deniz Otobüsleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

İDO'dan alınan bilgiye göre, 15.00 Kartal- Yalova Deniz Otobüsü, 15.25 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü ve 17.00 Yalova- Kartal Deniz Otobüsü seferleri yapılamayacak.

Ayrıca 13.00 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 13.15 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü, 14.30 Kumla-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü seferleri de yapılamadı.

THY 31 SEFERİ İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları, olumsuz hava koşulları nedeniyle yurtiçi ve yurtdışı 31 seferini iptal etti.

THY'den yapılan açıklamada, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarındaki hava koşullarının yol açtığı kapasite kısıtlaması nedeniyle bazı uçuşlarda iptal ve tehirler yaşandığı belirtildi.

Yurtiçi ve yurtdışı 31 uçuşun iptal edildiği bilgisine yer verilen açıklamada, "Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Şiddetli Yağış! Beykoz'u Sel Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • niyazi aslan: nankörlük etmiyelim allahahamdedelim şükredelim allahü teala en güzelini yapandır mülk onun tasarrufu altındadırsıcakolur yandık yağmur yağar ıslandık ne nankörmüşüz vesselam, 0 0 Yanıtla
  • WIŞKI: bu PKK çocuk katili örgütünün ve diğer ucube uzantılarının bitme ve ülkeden def edilme zamanı gelmiştir. ey türk ve kürt halkı, bu hainler ülkeden kovulacaksa bizim kardeşliğimiz ve birliğimizle kovulacaktır. bu İsrail ve ABD piyonu örgüte artık dur diyelim ve zaten gebermeye yüz tutan bu hainliği bu kanser hücrelerini vücut sathımızdan temizleyelim.HAYDİ... 0 0 Yanıtla

Advertisement