Beylikdüzü, Nağmelerle Coştu - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü, Nağmelerle Coştu

Beylikdüzü, Nağmelerle Coştu

Beylikdüzü Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Nalan Altınörs ve Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Nadide Sultan, Beylikdüzü halkına müzik ziyafeti sundu.

23.12.2013 12:46

Beylikdüzü Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Nalan Altınörs ve Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Nadide Sultan, Beylikdüzü halkına müzik ziyafeti sundu.

Türk Sanat Müziği'nin güçlü isimlerinden Nalan Altınörs, Beylikdüzü Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sahne aldı.Büyük bir katılımın olduğu konserde Altınörs, Beylikdüzü halkı ile birlikte Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerini seslendirdi. Muhteşem performansı ve sempatik tavırlarıyla da dikkat çeken Altınörs, Beylikdüzü'nde gördüğü bu ilgiyi asla unutmayacağını, Beylikdüzü'nde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, olmak üzere konserde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürü Nihat Adıgüzel ise muhteşem konser için Sanatçı Nalan Altınörs'e çiçek takdim etti ve Başkan Uzun'un selamını iletti.

NADİDE SULTAN'DAN COŞKULU KONSER

Gürpınar Kültür Merkezi'nde ise Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Nadide Sultan, unutulmaz bir konser verdi. Duygusal parçalar kadar hareketli parçalar da seslendirerek dinleyicilere müzik keyfi yaşatan sanatçı Sultan, gecedeki performansıyla vatandaşlardan büyük alkış aldı. Konseri düzenlediği için Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a teşekkürlerini dile getiren Nadide Sultan, sanatseverlere de kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü, Nağmelerle Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement