Beytüşşebap Kaymakamının Evine 5 Roket - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap Kaymakamının Evine 5 Roket

Beytüşşebap Kaymakamının Evine 5 Roket

Beytüşşebap'ta PKK'lılar dün gece kaymakamın evine de roketatarlarla saldırmış.

03.09.2012 18:24  Güncelleme: 18:41

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde gece başlayan olaylar sabaha kadar devam etti. Şehre üç dört koldan birden saldıran PKK'lıların, polis ve askeri noktaların yanı sıra Beytüşşebap Kaymakamı İhsan Selim Baydaş'ın da evini hedef aldığı ortaya çıktı.

EVE HEM SALDIRMIŞ HEM ZORLA GİRMEYE ÇALIŞMIŞLAR

Radikal gazetesinden Serkan Ocak'ın haberine göre PKK'lılar, Beytüşşebap Kaymakamı İhsan Selim Baydaş'ın evine saldırmakla kalmadı, kaymakamın evine zorla girmeye de çalıştı. PKK'lılar, Baydaş'ın evinin kapısını roketatarla vurdu.

PKK'nın Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine dün gece düzenlediği ve 10 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı saldırı sonrasında kendisinden haber alınamayan Beytüşşebap Kaymakamı İhsan Selim Baydaş'ın, ilçe jandarma karakolunda bulunduğu öğrenildi. Baydaş'tan geceden bu yana haber alınamıyordu. Bazı kaynaklar, Baydaş'ın PKK tarafından kaçırıldığını iddia etmişti.

MUHTAR, SALDIRI ANINI ANLATTI

Elki mahallesi muhtarı Reşit Durmuş ise yaşananları şöyle anlattı:

"İlçe merkezini bastılar. 3-4 yerden saldırdılar. Saldırının başladığı dakikalarda vatandaşlar çarşıdaydı. PKK'lılar, sivil yerleşim yerlerine uzak, askeri üs bölgelerine saldırdı. Çatışma seslerinin üzerine herkes evlerine kaçtı. Çatışmalar çok uzun sürdü. Şu anda şehir merkezinde bir olay kalmadı ancak herkes büyük bir tedirginlik içinde" 

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Beytüşşebap Kaymakamının Evine 5 Roket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement