Bilinmeyen Naim" Ocak Ayında Yayımlanacak - Son Dakika
Güncel

Bilinmeyen Naim" Ocak Ayında Yayımlanacak

Bilinmeyen Naim" Ocak Ayında Yayımlanacak

Edirne’nin Keşan ilçesinde yazar Bülent Türker, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan “Bilinmeyen Naim” isimli kitabı Ocak ayında yayımlayacaklarını söyledi.

27.11.2017 16:13

Edirne'nin Keşan ilçesinde yazar Bülent Türker, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatını konu alan "Bilinmeyen Naim" isimli kitabı Ocak ayında yayımlayacaklarını söyledi.

Bülent Türker, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Naim benim çok iyi arkadaşımdı. Hollanda'daki evimde misafir olmuştu. Bütün sırlarını biliyorum. Beraber yazdığımız 'Bilinmeyen Naim' ismini verdiğimiz kitabını önümüzdeki günlerde çıkaracağız. Son hazırlıklarımızı tamamladık. Ailesini ve mezarını ziyaret ettim. Bu konuda Naim Bey'e sözüm vardı. 2012 yılında beni ziyaret ettiği esnada kitabı yazmaya başlamıştık. Kitap 5 yıl önce çıkacaktı, ancak o dönemde 'Senden önce hayatımı kaybedeceğimi hissediyorum. Kitabı ben öldükten sonra yayınlayacaksın' dedi. Bu çalışmayı saklıyorduk. Ocak ayında kitabı çıkaracağız" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilinmeyen Naim' Ocak Ayında Yayımlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement