Bingöl İnönü Caddesi'nde Asfalt Dökümü Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Bingöl İnönü Caddesi'nde Asfalt Dökümü Gerçekleştirildi

Bingöl İnönü Caddesi\'nde Asfalt Dökümü Gerçekleştirildi

Bingöl Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında çalışmalar sürdürülürken, şehir merkezinde Yenişehir Mahallesi İnönü Caddesi'nde asfalt dökümü gerçekleştirildi.

27.10.2013 17:38  Güncelleme: 17:37

Bingöl'de asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. Asfalt çalışmalarına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen asfalt, kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları şehrimizin muhtelif bölgelerinde tüm hızıyla sürüyor.

Çalışmalar kapsamında Bingöl'ün önemli ulaşım akslarından birisi olan Yenişehir Mahallesi İnönü Caddesi kaliteli asfalta kavuşuyor.

Finisher asfalt döküm aracı ile Yenişehir Mahallesi İnönü Caddesi'nde BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) olarak dökülen asfalt, silindir ve vabıl iş makinası ile bastırılıyor.

Çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Atalay, "15 ekip ve yaklaşık 350 personelle üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı çalışmaları sonrasında 250 kilometre uzunluğunda olan şehir içi yol ağımızı bitümlü sıcak karışım asfalt malzemesi ve kilitli parke taşı ile yeniliyoruz. Şuana kadar yüzde 40'ı aşan bir çalışma yürütmüş durumdayız. Yılsonuna kadar da büyük bir kısmını bitirmiş olacağız. Saray, İnalı, Kaleönü, Kültür, Karşıyaka, İnönü ve Yenişehir Mahallelerinde çalışmalarımız sürüyor. Saray, İnalı, Kültür, Karşıyaka Mahalleleri'nde asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmalarımız 7 mahallemizde devam ediyor. Saray Mahallesi Tepe Başı Caddesi, İnönü Mahallesi Kültür Caddesi ve Yenişehir Mahallesi Genç Caddesi'nde asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Mahallelerimizdeki yol ve kaldırımları kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Ana güzergah yollar BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt ile kaplanıyor. Üstyapı'nın devam ettiği mahallelerimizde birçok sokak ve caddede toprak işleri, reglaj, bordür işleri, kaldırım dolguları, 8'lik ve 6'lık parke döşeme işlemleri devam ediyor. Çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Şehir merkezinde asfalt (BSK) çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rıza Ayrancı, "Çalışmalardan dolayı çok mutluyuz. Belediye Başkanımız Sn. Serdar Atalay'a bir daha adaylık verilmesini istiyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Çalışmaların özverili yapıldığını ifade eden Aydın Hazar, "Çalışmalardan memnunuz. Başkanımız çok yoğun bir gayret içerisinde çalışmalarını yürütüyor. Sorunlarımıza köklü çözüm ürettiği için Belediye Başkanımız Sn. Serdar Atalay'a çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın tekrar seçilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Hizmetlerin güzel olduğuna işaret eden Ali Dursun ise, "Görünen köye kılavuz istenmez. Çalışmaları gözümüzle görüyoruz. Hizmetler çok güzel. Cenab-ı Hak hizmetlerini daha da arttırsın. Duamız budur. Başkanımız Serdar Atalay'a çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

78 yıldır Bingöl'ün sorunlarına ilk kez kalıcı çözüm üretildiğinin altını çizen Yusuf Aydın, "78 yıldır Bingöl'ün sorunlarına köklü çözüm üretilmemişti. Sorunlarımıza kalıcı çözüm üreten ve neşter vuran Başkanımız Serdar Atalay olmuştur. Üstyapı çalışmaları Bingöl'ün yüz akıdır. Herkes bu taşın altına elini koyamaz. Mükemmel bir çalışma yürütülüyor. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sn. Serdar Atalay'a çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bingöl İnönü Caddesi'nde Asfalt Dökümü Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement