Birlik, Barış ve Atatürk İçin Yürüdüler - Son Dakika
Güncel

Birlik, Barış ve Atatürk İçin Yürüdüler

Birlik, Barış ve Atatürk İçin Yürüdüler

Burdur'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 'Yurtta Birlik Dünyada Barış, Atatürk'ü Anma Gençlik Yürüyüşü' etkinliğiyle kutlandı.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

19.05.2012 13:29

Burdur'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 'Yurtta Birlik Dünyada Barış, Atatürk'ü Anma Gençlik Yürüyüşü' etkinliğiyle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Yurtta Birlik Dünyada Barış için Atatürk'ü Anma Gençlik Yürüyüşü' düzenlendi. Şeker Meydanı'nda toplanan yaklaşık 500 kişi Burdur Belediye Bandosu'nun çaldığı marşlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüşe, Vali Yardımcısı Halil Karbuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Yürüyüşün ardından yeni yönetmeliğe göre Atatürk Anıtı'na sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çelenk koydu. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

CHP'DEN TEPKİ

Bu arada saat 10.00'da başlaması gereken çelenk konulması töreninin saat 09.40'da başlaması nedeniyle CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar'a tepki gösterdi. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Birlik, Barış ve Atatürk İçin Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement