Bitlisli İşadamları İstanbul'da Genel Kurul Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bitlisli İşadamları İstanbul'da Genel Kurul Yaptı

Bitlisli İşadamları İstanbul\'da Genel Kurul Yaptı

Başarılı işadamı Zeki Peker, ezici bir çoğunlukla yeniden başkan seçildi.

15.05.2014 10:42

BİGİAD'TA YENİDEN ZEKİ PEKER DÖNEMİ

Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD)'nin 5. Olağan Genel Kurulu İstanbul'daki genel merkezde gerçekleşti. Üyelerin büyük ilgi gösterdiği iki adaylı kongrede eski başkan M. Zeki Peker, kullanılan oyların büyük bölümünü alarak yeniden göreve seçildi.

Bitlis Genç İşadamları Derneği'nin genel kuruluna Bitlis ve İstanbul'un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya gibi büyük illerden de yoğun katılım oldu. Kongrede divan, Engin Erdil başkanlığında Ercan Tan ve Yüksel Artım'dan oluşurken, katılanlar arasında BİGİAD'ın üst yapısı TÜGİK'in Genel Başkanı Erkan Güral da vardı. Genel Başkan Güral burada yaptığı konuşmada, BİGİAD'ın önceki başkanı Erol Ersan'a emekleri için teşekkür ederek, yeni seçilecek başkana başarılar diledi.

BİGİAD'IN ÖNÜNÜ AÇACAK PROJELERİ VAR

5. Genel kurulda başkanlığa yeniden aday olmayan Erol Ersan da burada yaptığı konuşmada, derneğin genel kurulunu ilk kez kendi yerlerinde yapmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadığını söyledi. Ersan, "BİGİAD bizim gözbebeğimiz. 2006 yılından bu yana derneğimize maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bizde gönüllülük esastır. Bu bir bayrak yarışıdır ve Zeki Peker'in bu bayrağı daha yükseklere çıkaracağına eminiz. Zeki başkan BİGİAD'ın önünü açacak çok güzel projelerle geldi buraya" dedi.

TÜM ÜYELERİMİZİ KUCAKLAYACAĞIZ

Genel kurula katılan üyelere birlik beraberlik mesajları veren M.Zeki Peker de konuşmasına, genel merkez binası hayallerinin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Peker, "9 yıldır tüm arkadaşlarımızın hayali böyle bir genel merkez binasına kavuşmaktı. Emeği geçen başta başkanımız Erol Ersan ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Derneğimiz için çalışan, önemli katkılar sunan eşim ve çocuklarıma da çok teşekkür ediyorum. Demokrasinin tüm kurallarının seçime yansıması BİGİAD için çok önemlidir. Tüm üyelerimizi kucaklayacağımıza, sorunlara birlikte çözüm bulacağımıza, bir aile olacağımıza söz veriyorum. BİGİAD'ın yükselen ve rol model olacak çalışmaları bundan sonra da devam edecektir" diye konuştu.

PEKER'İN EZİCİ ÜSTÜNLÜĞÜ

Eski başkanlardan M.Zeki Peker'in yeniden aday olduğu genel kurulda, gündem maddeleri okunurken Celal Cerenoğlu BİGİAD Başkanlığı'na kendisinin de aday olduğunu açıkladı. Bunun üzerine kapalı zarf usulü ile oylamaya geçildi. 74 oyun kullanıldığı genel kurulda 1 oy geçersiz sayılırken, adaylardan Celal Cerenoğlu 12 oy, M.Zeki Peker ise 61 oy aldı. Peker, son derece demokratik geçen yarışta, ezici çoğunlukla yeniden başkanlığa seçildi. Rakipi Cerenoğlu ise seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Zeki başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. BİGİAD için, Bitlis için çalışan herkesin yanındayız. Bitlis için bir taş üstüne taş koyan herkesin yanındayız" dedi.

BİGİAD YÖNETİM KURUL ASİL ÜYE

1. M. ZEKİ PEKER
2. ABDULMENAF KOCAKAPLAN
3. FIRAT MUŞLU
4. NAİM ERDAYAMIŞ
5. DAVRAN GÜNEŞ
6. MESUT PEKER
7. AHMET AÇAR
8. İLHAMİ FIRAT
9. FIRAT SEZER
10. ENGİN ÜSTÜN
11. NEDİM ACAR
12. BİROL KUTAŞ
13. TANER ÖZALP

DENETLEME KURULU ASİL ÜYE

1. MEHMET AKTOSUN
2. VEYSEL MERİÇ
3. FIRAT ERSAN

SİCİL DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYE

1. BARIŞ SUBAŞI
2. ERKAN ACAR
3. FATİH IŞIK

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bitlisli İşadamları İstanbul'da Genel Kurul Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement