BKM'DE Önce Yetişkinlere Sonra Çocuklara Özel Tiyatro - Son Dakika
Güncel

BKM'DE Önce Yetişkinlere Sonra Çocuklara Özel Tiyatro

BKM\'DE Önce Yetişkinlere Sonra Çocuklara Özel Tiyatro

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahne alan tiyatro oyunlarını Cuma günleri yetişkinler Cumartesi günleri ise çocuklar keyifli izliyor.

22.04.2013 15:35

Haftanın yorgunluğunu, işin stresini atmak veya çocukları ile güzel ve eğlenceli saatler geçirmek isteyenler soluğu Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde sergilenen tiyatro oyunlarında alıyor. Haftanın son günü Cuma akşamları yetişkinler, Cumartesi günü ise çocuklar için düzenlenen tiyatro gösterileri büyük izleyici topluyor. Bu hafta "Demedim mi?" adlı yetişkin oyunu ve "Şaban'ın Maceraları" adlı çocuk tiyatrosu yine izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Haftanın stresini "Demedim mi?" ile attılar…

Erkan Yavuz'un yazdığı ve yönettiği Atölye Tayfası oyuncularının sergilediği "Demedim mi?" adlı oyun günlük hayatın stresini biraz olsun atmak isteyen ve soluğu Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde alan vatandaşlar için kaçırılmaz bir oyun oldu. Para ile yanıp tutuşan bir ağanın köye gelen öğretmene âşık olmasını anlatan oyun, Türk Halk Müziği eserleri ile izleyenlere unutulmaz bir gece sundu.

Çocuklar "Şaban'ın Maceraları"ndan çok şey öğrendiler

Yoğun iş günleri dolayısıyla çocukları ile az vakit geçiren veya okul stersinden çocuklarını uzaklaştırmak isteyen ailelerin uğrak adresi Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki çocuk tiyatroları oluyor. "Şaban'ın Maceraları" adlı oyunu çocukları ile birlikte izleyen aileler, miniklerin interaktif olarak oyunlara katılmasını da neşe ile takip etti. İçeriğinde doğa sevgisi, dengeli beslenme, diş koruma, tembelliğin kötü sonuçları, çalışmanın güzel sonuçları ve öğretmenin önemi gibi birçok mesajı içeren "Şaban'ın Maceraları" oyununda ana sınıfı ve ilkokula giden birçok çocuk, bir taraftan aileleri ile eğlenme fırsatı yakalarken, diğer taraftan oyunun verdiği önemli mesajları aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BKM'DE Önce Yetişkinlere Sonra Çocuklara Özel Tiyatro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement