Bodrum'da Otomobil Çöp Konteynerine ve Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Otomobil Çöp Konteynerine ve Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bodrum\'da Otomobil Çöp Konteynerine ve Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil çöp konteynerine ve elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü Bilal Şahan hayatını kaybederken, yanındaki kızı Meryem Şahan ağır yaralandı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde, Meryem Şahan'ın yaşamsal fonksiyonlarının devam ettiği belirlendi ve Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bilal Şahan'ın cansız bedeni ise otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

26.06.2023 15:10  Güncelleme: 15:11

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, çöp konteyneri ve elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü Bilal Şahan (51) yaşamını yitirirken, yanındaki kızı Meryem Şahan (18) ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında, Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde meydana geldi. Bilal Şahan'ın kontrolünü yitirdiği 09 S 0136 plakalı otomobil, önce çöp konteynerine ardından da elektrik direğine çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde sürücü Bilal Şahan'ın yaşamını yitirdiği, yanındaki kızı Meryem Şahan'ın ise yaşamsal fonksiyonlarının devam ettiği belirlendi. Durumu ağır olan Meryem Şahan, ilk müdahalenin ardından ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Bilal Şahan'ın cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Otomobil Çöp Konteynerine ve Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement