Boşanma Davası Açan Eşini Almaya Geldi, Tüfek Patladı - Son Dakika
Güncel

Boşanma Davası Açan Eşini Almaya Geldi, Tüfek Patladı

Boşanma Davası Açan Eşini Almaya Geldi, Tüfek Patladı

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi Belediye Başkanı Bekir Öztekin'in oğlu Ömer Öztekin ile şikayet üzerine önlem aldıklarını açıkladı.

07.03.2013 14:48  Güncelleme: 15:54

BELEDİYE BAŞKANININ OĞLU BOŞANMA DAVASI AÇAN EŞİNİ ALMAYA GELDİ, TÜFEK PATLADI

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi Belediye Başkanı Bekir Öztekin'in oğlu Ömer Öztekin ile şikayet üzerine önlem aldıklarını açıkladı. Mehmet Altınok, Selva Öztekin'in teyzesinin eşi Şuayip Mekeç'in tehdit edildiğini ve 27 U 2222 plakalı aracın Bartın'a geleceğini söylemesi üzerine plakayı Mobese sistemine girdiklerini bildirirken, "Gaziantep'ten geldiği söylenen 27 U 2222 plakalı araç saat 07.00'de Bartın'a girmiş. Sistem bunu tanımsız plaka olarak gördüğü için herhangi bir alarm vermedi. Şuayip Mekeç'in dilekçesi üzerine bizim mahalleye yakın ekiplerimiz vardı. Olay olduktan 2 dakika sonra ekiplerimiz oraya ulaştı. Olay savcılığa intikal etti. Gaziantep'ten gelen 5 kişi mesken masuniyetini ihlale teşebbüs suçundan, diğer taraf da 'Silahla adam yaralamaya teşebbüs' suçundan işlem görecekler" dedi.

Ömer Öztekin ile birlikte gelen Yakup Yalçın'ın, Mahmut Emre Metinsayar'ın ruhsatsız av tüfeği ile ateş ettiği sırada elinden şekilde yaralandığı bildirildi. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanma Davası Açan Eşini Almaya Geldi, Tüfek Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement