Bremen'e 'Fırtına Keçileri' Davet Etti - Son Dakika
Güncel

Bremen'e 'Fırtına Keçileri' Davet Etti

Bremen\'e \'Fırtına Keçileri\' Davet Etti

BREMEN Fırtına Keçileri Gençlik Merkezi'nin daveti, Bremen Gençlik Merkezleri'nin desteğiyle Almanya'ya gelen 11 kişilik heyeti, Bremen Havaalanı'nda Fırtına Keçileri Gençlik Merkezi Müdürü Ruken Aytaş karşıladı.

04.05.2018 15:29

BREMEN Fırtına Keçileri Gençlik Merkezi'nin daveti, Bremen Gençlik Merkezleri'nin desteğiyle Almanya'ya gelen 11 kişilik heyeti, Bremen Havaalanı'nda Fırtına Keçileri Gençlik Merkezi Müdürü Ruken Aytaş karşıladı. Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan daire başkanı Ahmet Cemil Bedir'in de yer aldığı heyette, İstanbul ve Edirne'den gençlik merkezi il müdürleri ile eğitmenler bulunuyor.

Türkiye'den gelen heyet, Bremen'de bir hafta kalacak. İlk olarak Fırtına Keçileri Gençlik Merkezi'ni ziyaret edip burada gençlerle sohbet edecekler. Ekip daha sonra Bremen'de faaliyet gösteren tüm gençlik merkezlerini ziyaret edip yaptıkları çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alacak. Ardından Bremen Eyalet Meclisini de ziyaret edip Türkiye kökenli politikacılarla tanışıp bilgi alışverişinde bulunacaklar.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Bremen'e 'Fırtına Keçileri' Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement