Bucaspor'da Galibiyet Taraftara Armağan - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Galibiyet Taraftara Armağan

Bucaspor\'da Galibiyet Taraftara Armağan

Ptt 1'inci Ligi'nde cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izlediği maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u Ricketts ve Zafer'in golleriyle 2-1 yenen Bucaspor'da puan, taraftarına armağan edildi.

25.02.2014 15:50

Ptt 1'inci Ligi'nde cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izlediği maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u Ricketts ve Zafer'in golleriyle 2-1 yenen Bucaspor'da puan, taraftarına armağan edildi.

Zafer'in ağlara giden vuruşundan sonra toplu halde, "Şampiyonluk kalsa da rüyalarda, bu kalp senin için atacak Fırtına" yazılı pankartın bulunduğu boş tribüne koşarak ilginç bir gol sevinci yaşayan futbolcular, galibiyeti yanlarında olmayan taraftarlara ithaf etti.

Taraftarların bu sezon en sıkıntılı günlerinde bile kendilerini yalnız bırakmadığını dile getiren Sportif Direktör Cenk Tekelioğlu, "Futbolcular da bu desteğe karşılık, golden sonra böyle bir jest yaptılar. Çok anlamlı bir tablo oluştu" dedi.

Alt sıralardaki takımların kazanmasıyla küme düşme barajının 40 puana yükseldiğini sözlerine ekleyen Tekelioğlu, öncelikli hedeflerinin ligde kalmayı garantilemek olduğunu ifade etti.

BİR DÖNDÜLER PİR DÖNDÜLER

Bucaspor'da genç stoper Hakan'ın yokluğunda yaklaşık 4 ay sonra ilk 11'de görev alan Nsaliwa performansıyla beğeni topladı. Deneyimli oyuncu, pek çok kritik pozisyonda yaptığı hamlelerle eski günlerine dönmekte olduğunu gösterdi. Milli takımdan hasta döndükten sonra Adana Demirspor ve Boluspor'a karşı oynamayan Recep Niyaz, yaptığı 2 asistle yıldızlaştı. Zekeriya'dan formayı geri alan sağ bek Okan da çalışkanlığıyla alkış topladı. Zafer gol sayısını 9'a çıkarırken, Fırtına kaptanın fileleri sarstığı altı maçı da kayıpsız atlattı. Kanadalı Ricketts ise 8 haftalık suskunluğunu bozdu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Galibiyet Taraftara Armağan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement