Burdur'da Gaziler Günü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Gaziler Günü Kutlandı

Burdur\'da Gaziler Günü Kutlandı

Burdur'da Gaziler Günü kutlandı BURDUR'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

19.09.2015 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da Gaziler Günü kutlandı

BURDUR'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Burdur'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene, Vali vekili Bahir Altunkaya, Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Garnizon Komutanı Albay Metin Karagöz, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Baro Başkanı Ramazan Gedik, siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit aileleri ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Sonrasında konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Hasan Okyar, "19 Eylül vatan için canını ortaya koyarak savaşan ve gazilik onuruna erişen kahramanların şeref günüdür. 19 Eylül büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsında Türk kahramanlığının ve cesaretinin taçlandığı gündür. Bugün gazi olmanın gurur ve kıvancını bir kez daha yaşıyoruz. Ancak son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları bizi derinden yaralamaktadır. Biz muharip gaziler olarak bu yaşanan terör olaylarını, bunlara içeriden ve dışarıdan destek veren herkesi lanetliyoruz" dedi.

Törenin ardından protokol üyeleri Burdur Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Gaziler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement