Burhaniye'de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Burhaniye'de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Burhaniye\'de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Burhaniye'de Kurban Bayramı'nın 2. gününde ilçe protokolünün katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve diğer ilçe protokolü temsilcileri törene katıldı. Törenin ardından protokol, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve huzurevi ziyaretleri gerçekleştirdi.

29.06.2023 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye'de Kurban Bayramı'nın 2. gününde ilçe protokolünün katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Burhaniye Şehit Turhan Bayraktar Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Garnizon Komutanı Topçu Yarbay Mustafa Kıraç, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban ve Tamer Midilli, siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclisi üyeleri ve diğer ilçe protokolü temsilcileri katıldı.

Törende, ilçe protokolü, halkla bayramlaştı. Protokol daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ,Burhaniye Devlet Hastanesi, Burhaniye Kenan Sucuoğlu Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi ziyaretinde ilçenin yaş almışlarıyla bir araya gelen Başkan Deveciler, bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan hasta ve yakınlarıyla da tek tek bayramlaşarak sohbet etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Burhaniye'de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement