Bursa Çavuşoğlu Batı Trakya ve Balkanlı Vatandaşlarımız da 15 Temmuzda Havalimanındaydı - Son Dakika
Güncel

Bursa Çavuşoğlu Batı Trakya ve Balkanlı Vatandaşlarımız da 15 Temmuzda Havalimanındaydı

Çavuşoğlu: Batı Trakya ve Balkanlı vatandaşlarımız da 15 Temmuzda havalimanındaydı (2)BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU İNEGÖL'DEİnegöl Belediyesi tarafından yıkılan eski hal binasının yerine yaptırılan Kurşunlu Mahallesi Ürün Toplama Merkezi, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun...

30.07.2017 21:55

Çavuşoğlu: Batı Trakya ve Balkanlı vatandaşlarımız da 15 Temmuzda havalimanındaydı (2)

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU İNEGÖL'DE

İnegöl Belediyesi tarafından yıkılan eski hal binasının yerine yaptırılan Kurşunlu Mahallesi Ürün Toplama Merkezi, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun katılımıyla hizmete açıldı. Çavuşoğlu, "Bakmayın siz bugün Türkiye'nin ayaklarına pranga vurmaya çalışanlara, onların derdi, Türkiye'nin uçuşa kalkmak üzere olan ayaklarını bir an evvel yere indirmek. Başaramayacaklar? dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan açılış törenine, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Jandarma Komutan Vekili Ercan Kaya, İnegöl Kaymakam vekili Ziya Polat, İnegöl Belediye Başkanı, Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, çok sayıda kurum müdürü, siyasi parti yöneticileri, dernek ve STK başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, 'Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz ürün toplama merkezinin hayırlara vesile olmasını Yüce Alla'tan niyaz ediyorum. Sevgili kardeşlerim, gördüğünüz gibi arkamdaki bu yapı, bu tesis, esasen bizim İnegöl Belediye Başkanımızın imar ettiği, eskisine nazaran restore ettiği bir çalışma. Şunu ifade etmek lazım, bizim kadrolarımız yola çıktığı zaman bir takım vaatlerde bulunurlar. Bunların en temellerinden biri de, insanı yaşat ki devlet yaşasın, prensibiydi. Şükürler olsun ki birçok şeyi başarmanın huzur ve gururunu yaşıyoruz. Bu ülkenin insanları her şeyin en güzeline layık. Bu millet gerçektene bu ülkeyi kalkındırmak için donanıma ve yüreğe sahip' dedi.

Çavuşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Belediyecilik esasen, kaldırım taşı çıkarır, dizer, çöp toplar. Klasik belediyecilik olarak bunları gördük. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda belediyeciliğin, o ilçenin ya da şehrinin şehr-ül emini olan belediye başkanlarının çöp toplamakla mahir olmadığını, bütün yaşamları kolaylaştıracak hizmetlerin altına imza attığını görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın esasen siyaseti belediye başkanlığıdır. 1993 yılına Ümraniye'de bir çöplük patlamıştı ve 12 kardeşimizin cesedine ulaşılamadı. Bu millet yıllarca hak ettiği hizmetleri göremedi. Kadrolarımızın tek hedefi bu milleti güldürmek ve rahat içinde yaşatmak oldu. Bunu sağlıyoruz, bundan sonra da sağlayacağız. İnegöl'ümüz de Bursa'mızın parlayan bir markası. Sadece sanayi ve mobilyasıyla değil, Kurşunlu'daki çilek yatağı ile İnegöl'ün yüzünü açan bir yer burası. Burada çileğin kilosu çiftçiden 5 liraya gidiyor şükürler olsun. Belediye başkanımız dedi ki, 2-3 dönüm çilek üreticisi bir fabrika içsinin 1 yılda kazandığı parayı kazanır. Sizi zenginleştirmek ve refah için ürün üretmeniz için her şeyi yapacağız. Güzel şeyler olacak, Bursa'mız için de Türkiye için de. Bakmayın siz bu gün Türkiye'nin ayaklarına pranga vurmaya çalışanlara, onların derdi Türkiye'nin uçuşa kalkmak üzere olan ayaklarını bir an evvel yere indirmek. Başaramayacaklar. 15 Temmuz'da hain girişimde, bu millet vatanı için milleti için kendisine öncü olan liderinin arkasından koşmaya devam edecek bu ülkeyi kalkındıracak. Mücadeleyi bırakmayacağız, birbirimize kenetleneceğiz, ufak tefek şeyleri görmezden geleceğiz. Düşmanı ve dostu bileceğiz ve başaracağız.'

Kurşunlu Mahallesi ve çiftçileri adına mahalle sakinleri, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'na çiçek takdim etti.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu yeni açılan Kurşunlu Ürün Toplama Merkezini gezdikten sonra vatandaşlar ile birlikte sofraya oturarak pilav ve ayran ikramını yedi.

Bursa Çavuşoğlu Batı Trakya ve Balkanlı Vatandaşlarımız da 15 Temmuzda Havalimanındaydı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Çavuşoğlu Batı Trakya ve Balkanlı Vatandaşlarımız da 15 Temmuzda Havalimanındaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement