Bursa Milletvekili Yıldırım Başkan Aktürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bursa Milletvekili Yıldırım Başkan Aktürk'ü Ziyaret Etti

Bursa Milletvekili Yıldırım Başkan Aktürk\'ü Ziyaret Etti

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk'ü önceki gün makamında ziyaret ederek başkan Aktürk'ten, belediyenin ilçede ki çalışmaları ve projeler konusunda bilgi aldı.

19.09.2013 19:37

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'ı makamında ağırladı. Bursa Milletvekili Yıldırım da Marmara'nın ve Bursa'nın incisi ve Bursa'nın denize açılan penceresi konumunda olduğunu belirttiği Mudanya'nın özellikle son dönemde aldığı önemli hizmetlerle birlikte ilçenin marka kent olma yolunda önemli ve emin adımlarla ilerlediğini belirterek,"Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile Mudanya belediyemiz elele vererek, bugüne kadar hak ettiği halde hizmet almaktan uzak kalan Mudanya ilçemizi yeni hizmetlerle tanıştırmışlardır. Bundan sonra ki süreçte Mudanya ilçemiz daha da kaliteli hizmetleri alarak turizm alanında da ilerlemesini sürdürecektir, belediye başkanımız Hasan Aktürk'ü ve belediyemizi verdikleri hizmetlerden ötürü kutluyorum" dedi.

Mudanya belediye başkanı Hasan Aktürk'te bu ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek," Bursa Milletvekilimiz Sayın Bedrettin Yıldırım'ın belediyemizi ziyaret etmesi belediye başkanı olarak beni fazlasıyla memnun etmiştir. Belediyemizin ve ayrıca Bursa Büyükşehir belediyemizle elele vererek ilçemizi bugünkünden çok daha iyi bir konuma getirmeye çalıştığımızı ve önümüzde ki süreçte ilçeye kazandırılacak olan önemli projelerimizi anlatma fırsatı bulduğumuz için de ayrıca memnunum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Milletvekili Yıldırım Başkan Aktürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement