Bursaspor İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Bursaspor İstanbul'da

Bursaspor İstanbul\'da

Ziraat türkiye Kupası B Grubu 1'inci haftasında yarın Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor, bu sabah Minareli Çavuş Tesisleri'nde son çalışmasını yaptıktan sonra İstanbul'a gitti.

14.12.2015 16:22

Ziraat türkiye Kupası B Grubu 1'inci haftasında yarın Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor, bu sabah Minareli Çavuş Tesisleri'nde son çalışmasını yaptıktan sonra İstanbul'a gitti.

Takımı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başkan Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Güler, Faruk Bakgör, Konuralp Yeşil yolcu etti. Sakatlıkları bulunan Faty ve Erdem 21 kişilik kafilede yer almadı.

ALTEPE: "TAKIMA SAHİP ÇIKALIM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeşil beyazlı takım hareket ederken, "Bizler Bursasporlu olarak takımımıza her ortamda sahip çıkmamız gerekiyor. İyi günde dost belli olmaz . Dost, kötü günde, zor günde belli olur. Şimdi bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Taraftar olarak gerçek taraftarlığımızı gösterelim. Bursaspor'un mağlubiyetine sevinen taraftarı ben taraftar olarak kabul etmiyorum" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement