Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Çıkışı Sürdürmek İstiyoruz - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Çıkışı Sürdürmek İstiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Çıkışı Sürdürmek İstiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Çıkışı sürdürmek istiyoruzBursasporlu futbolcu Şamil Cinaz Antalya'da hedef 3 puanBursaspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

08.03.2016 21:12

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Çıkışı sürdürmek istiyoruz

Bursasporlu futbolcu Şamil Cinaz Antalya'da hedef 3 puan

Bursaspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalya'dan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle antrenmanı izlemek için tesislere gelen Bursaspor'un kadın grubu Bacıbeyler'e teşekkür eden Hamzaoğlu, Aynı zamanda kadınlar günü dolayısıyla bizi ziyarete gelen kadınlarımızın, ablalarımızın gününü kutladık. Bizim onlara jest yapmamız gerekirken onlar bize jest yaptı dedi.

Çaykur Rizespor karşılaşmasının değerlendirmesini yapan Hamza Hamzaoğlu şunları söyledi

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR

Çaykur Rizespor maçını iyi bir sonuçla geçtik. Her ne kadar cezalı olmuş olsak da stadı dolduran epey taraftarımız vardı. Eszkişehirspor galibiyetinden sonra bu maçı 3 puanla kapatmak önemliydi. Takım olarak zorlu bir mücadeleyi kazandık. Bugünden itibaren Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladık. Yukarıya doğru birer birer çıkıyoruz. İnşallah bu çıkışımızı sürdürürüz. Antalya'dan da iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.

NECİD'DEN MEMNUNUM

Son haftalarda durgun olan golcü oyuncu Tomas Necid'in son haftalarda golle buluşamamasının hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, Necid'deki durgunluk gol olarak evet ama takım oyunu olarak üzerine düşeni yapıyor. Forvet oyuncusu arkadan gelen oyunculara yer açması gerekir. Necid de takıma elinden geleni yapıyor. Tom da oynamasa da memnunum. Oynamayanları formsuzlar diye kenarda tutmuyorum. Yarın öbür gün Tom'a ihtiyacımız olduğu zaman olursa onu da düşünebiliriz. Maçlardaki rakiplerimize göre sahaya kadro sürüyoruz dedi.

İSTEDİĞİM DÜZEYDE DEĞİLİZ

Oyun olarak istediği seviyeye ulaşamadıklarını belirten Hamza Hamzaoğlu, Şu anda da arzuladığım oyunu oynamıyoruz. İstediğimiz seviyede değiliz ama oyuncuların isteği umutlandırıyor. Her geçen hafta daha çok mücadele eden bir Bursaspor olacak diye konuştu.

ETO'O'YA ÖZEL ÖNLEM YOK

Ligin 25. haftasında karşılaşacakları Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o için özel önlem alıp almayacaklarının sorulması üzerine Hamzaoğlu, şu yanıtı verdi

Eto'o'ya özel önlem düşünmüyoruz. Rakibimizin etkili yönlerini takım olarak kapatma yöntemlerine gideceğiz. Eto'o iyi bir oyuncu. Sadece Eto'o değil kime fırsat verilirse 0 pozisyonları değerlendirir. O yüzden takım olarak fırsat vermemeye çalışacağız.

BURSASPORLU ŞAMİL CİNAZ ANTALYA'DA HEDEF 3 PUAN

Bursaspor'un son haftalardaki başarılı savunma oyuncusu Şamil Cinaz ise, Güzel bir tablo. Hem onların hem de bütün annelerin kadınlar gününü kutluyorum. İnşallah en kötü günümüz böyle olur dedi.

SERİ YAKALADIK

Cinaz, sözlerine şöyle devam etti;

Seriye başladık. Çaykur Rizespor maçında önemli bir galibiyet aldık. Biz takım olarak Maçtan maça bakarak hedefimize yürümekt istiyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor karşılaşması da çok önemli. Bize yakın puanda olan bir takıma karşı oynayacağız. Tabiki deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz. Bu doğrultuda da hazırlıklarımıza bugün başlayacağız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Çıkışı Sürdürmek İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement