Büyük Zafer'in 91. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Büyük Zafer'in 91. Yıl Dönümü

Büyük Zafer\'in 91. Yıl Dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Bigadiç'de törenle kutlandı.

31.08.2013 14:39

Hükümet Konağı karşısında 100. Yıl Parkı Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören, Bigadiç Kaymakamlığı adına Balıkesir Vali Yardımcısı Mehmet Kamil Sağlam, İlçe Jandarma Komutanlığı adına Yüzbaşı Mehmet Han Doğan ve Bigadiç Belediyesi adına Belediye Başkanı Mustafa Göksel tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Balıkesir Vali Yardımcısı Mehmet Kamil Sağlam, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Han Doğan, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Cumhuriyet Savcısı İsmail Özsoy, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Hiçyılmaz, Hamidiye Köyü'nden Kore Gazisi Recep Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Özenci, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşların katıldığı törende konuşma yapan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Han Doğan, Büyük zaferin 91'inci yıl dönümünü kutlamanın gurur ve heyecanı içerisindeyiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, aziz vatanımızı işgal edenlere karşı, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiği eşsiz kurtuluş destanının adıdır.

Aziz milletimiz, birlik ve beraberlikden asla taviz vermeyeceğini, hürriyet ve istiklalden hiçbir surette vazgeçmeyeceğini kazanılan büyük zaferle dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz dedi.

Bigadiç Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirlerin okumasının ardından program daha sonra Kaymakamlık makamında Balıkesir Vali Yardımcısı Mehmet Kamil Sağlam, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Han Doğan, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel tarafından kutlama tebrikleri kabul edildi. Kutlama tebriklerinin ardından İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Han Doğan tarafından, İlçe Jandarma Komutanlığına gelen Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Demirel Şık, Cumhuriyet Savcısı İsmail Özsoy ve Hamidiye Köyü'nden Kore Gazisi Recep Demir'e İlçe Jandarma bahçesinde ikramlarda bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyük Zafer'in 91. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement