Çalınan araç ormanlık alanda terkedilmiş olarak bulundu - Son Dakika
Güncel

Çalınan araç ormanlık alanda terkedilmiş olarak bulundu

Çalınan araç ormanlık alanda terkedilmiş olarak bulundu

Çorum'un İskilip ilçesinde, evinin önünde park halindeyken çalınan hafif ticari araç, 4 gün sonra ormanlık alanda terkedilmiş olarak bulundu. Araç sahibine teslim edilirken, polis ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren kişileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

27.09.2023 15:56  Güncelleme: 15:57

Çorum'un İskilip ilçesi'nde, evinin önünde park halindeyken çalınan hafif ticari araç 4 gün sonra ormanlık alanda terkedilmiş olarak bulundu.

Olay önceki gece saat 23.00 sıralarında Ulaştepe Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Akşam saatlerinde evine gelen M.O. 19 FJ 034 plakalı aracını park ettikten sonra evine gitti. Sabah uyandığı aracının park ettiği yerde bulamayan M.O. İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. İnceleme başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı suç önleme ve soruşturma büro amirliği ekipleri tarafından çalınan araç bugün sabah saatlerinde ormanlık alanda terkedilmiş halde bulundu.

Bulunan araç yapılan incelemenin ardından sahibine teslim edilirken, polis ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi yada kişilerin bulunması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çalınan araç ormanlık alanda terkedilmiş olarak bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement