Çalışan Gazeteciler Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Çalışan Gazeteciler Fotoğraf Sergisi Açıldı

Çalışan Gazeteciler Fotoğraf Sergisi Açıldı

"SGK Gönüllüleri"nce, Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin fotoğraflarından oluşan "Çalışan Gazeteciler" sergisi açıldı.

30.01.2013 13:49

"SGK Gönüllüleri"nce, Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin fotoğraflarından oluşan "Çalışan Gazeteciler" sergisi açıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Strateji Geliştirme Başkanı Ahmet Açıkgöz, SGK'daki sergi açılışında yaptığı konuşmada, gazetecilerin, dünyanın öbür ucundaki gelişmeleri ve sıkıntıları, zor şartlar altında, gece gündüz demeden iletmeye çalıştıklarını belirtti.

"Gazeteciler, son derece insani bir görevi yerine getirmekteler" değerlendirmesinde bulunan Açıkgöz, "Biz bu sayede örneğin bugün Suriye'de yaşananları görerek o insanların çektiği sıkıntıları gündemimize taşıyabiliyoruz ve o insanlara gereken yardımlar için kamuoyunda bir hassasiyet oluşmasını sağlayabiliyoruz" dedi.

Gazetecilerin tarafsız, adil ve şeffaf habercilik anlayışıyla görevlerinin yerine getirmesinin önemine işaret eden Açıkgöz, bunun izleyiciler açısından da son derece önemli olduğunu vurguladı.

Açıkgöz, gazetecilerin 2008'de kaldırılan yıpranma hakkının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde tekrar verildiğini de hatırlattı.

Medya-İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Ballı da SSK gönüllülerine, gazetecilerin görev esnasında çektikleri sıkıntıları topluma yansıttıkları için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Ballı'ya günün anısına plaket verildi ve sergisinin açılışı yapıldı.

Muhabir: İlkay Güder

Yayıncı: Eda Ay - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çalışan Gazeteciler Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement