Çalışkan'dan Hodri Meydan Gelin Halkın Önünde Tartışalım - Son Dakika
Güncel

Çalışkan'dan Hodri Meydan Gelin Halkın Önünde Tartışalım

Çalışkan\'dan Hodri Meydan Gelin Halkın Önünde Tartışalım

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan, İskenderun'da İskenderun Esnaf Odası, Maden İşçileri Odası ve bazı yerel gazeteleri ziyaret etti.

17.03.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Çalışkan gezdiği yerlerde rakip adaylara göndermede bulunarak hodri meydan çağrısında bulundu. Çalışkan gelsinler halk önünde halkın, ilin sorunlarını tartışalım. Bunca geçen zamanda yapılanlar ortada, projeleri karşılaştıralım hangi projeler gerçekçi, samimi hangileri hayal ürünü gösterelim. Bu güne kadar siz zaten yapacağını yapmış olmalısınız.

Seçimden sonra hayat devam edecek. Sn. Ergin başarılı ise bakanlığa tekrar göndereceğiz. Lütfü savaşı üniversiteye, Mete Aslan da emekli olarak hayatını sürdürecek. Şimdi değişim zamanı, denenememişin denenme zamanı. 11 aylık iktidarımızda herkesin yüzünü güldürmüş yeniden güldüreceğiz. Şimdi Saadet zamanı, Saadet kazanınca Hatay kazanacak halkımız kazacak" diye konuştu.

İskenderun Esnaf Odaları Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda da bir konuşma yapan Çalışkan, "Esnaf odalarını çok önemsediklerini belirterek, "Çünkü şehrin nabzını tutan temeli teşkil eden önemli kurumların başında esnaf odaları gelir. Esnaf odaları halk ile devlet arasında vatandaş ile kamu arasında bir köprü olarak esnafın sorunlarını temsil eden kamu kurumu gibidir. Bu nedenle biz esnaf odalarını her zaman önemsiyoruz. 11 aylık iktidarlarımız dönemlerinde esnafın yüzünü güldüren tek partiyiz. Esnaf odaları gibi önemli bir kamu hizmeti yürütüyor" dedi.

TURİZMİ CANLANDIRACAĞIZ

Halkımız Belediye Başkanlığına bizi layık görürse, memlekette etkin rolü bulunan esnaf odaları gibi temsilci arkadaşlarla oturup esnafın sorunlarını ortak akıl ile çözeceğiz. Hatay olarak işsizlik, esnafın sorunları, tarım gibi büyük problemlerimiz var. Tüm bunların çözümü için bizlere yani Saadet Partisi'ne bir şans tanınması gerekiyor. Diğerlerinin bunca yıl iktidarda olmalarına rağmen büyük sorunlara köklü çözümler getiremedikleri ortadadır. İşsizlik gibi bahsettiğim tüm bu sorunların çözümü için birçok projemiz var. Öncelikli olarak İskenderun Antakya arası otoban ve demiryolu yaparak mesafeyi 20 dakikaya düşüreceğiz. Hatayı Ortadoğu'nun helal turizm merkezi yapacağız. Her yere turist geliyor Hatay'a gelmiyor. Hâlbuki Hatay'ın çok güzel turizm potansiyeli vardır. Hatay iklim şartları itibari ile yaz, kış, dağ deniz, orman, yayla, dini inanç, kültür, tarih, turizminin hepsinin birlikte yaşandığı dünyadaki ender yerlerden birisidir. Belen'e çıkarsınız kar görür üşürsünüz. 15 dakika da İskenderun'a inersiniz yanarsınız. Ülkemizde Mersin'den İzmir'e kadar birçok il Hatay potansiyeline göre turizm bölgeleri imkânsızlıkları olmasına rağmen bu potansiyelden yararlanıyorlar. Hatay neden yararlanmasın. Her açıdan her yerin canlanması lazım" şeklinde konuştu.

Diğer projelerinden kısaca bahseden Çalışkan "Fuar ve kongre merkezleri, her mahalleye amatör spor sahası ve sosyal alanlar, Maliyetine ucuz toplu konutlar, Katlı otoparklar, Alt ve üst geçit projeSİ, Hanımlara özel plajlar, İskenderun'a merkez cami ve külliye, Her ilçeye aşevi, ihtiyaç sahiplerine Saadet kart, Her mahalleye taziye evi, çok amaçlı salon, spor ve gençlik merkezleri, özürlüler rehabilitasyon ve koordinasyon merkezi ile mesleki kurslar gibi büyük sorunları çözeceğiz inşallah" şeklinde ifade etti.

Dr. Necmettin Çalışkan ziyaretlerini Saadet Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Halil Çelik, Arsuz adayı Hasan Alış, ve meclis üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çalışkan'dan Hodri Meydan Gelin Halkın Önünde Tartışalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement