'Çat Kapı Bekliyoruz' - Son Dakika
Güncel

'Çat Kapı Bekliyoruz'

\'Çat Kapı Bekliyoruz\'

Zirve Üniversitesi tercih döneminde aday öğrencileri ve ailelerini bilgilendirmek için tüm birimlerini görevlendirdi.

15.07.2013 18:56

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, "Üniversitemizle ilgili bilgi almak isteyen herkese kapımız açık. Randevu almadan çat kapı gelebilirsiniz." dedi.

Adaylar veya aileleri Zirve Üniversitesi'ni aradıklarında üniversite ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilecekleri aday bilgi hattına yönlendiriliyor. Gerekli bilgileri üniversitenin bölüm yetkililerinden alan adaylar, isterlerse Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa ile de bizzat görüşebiliyor. Öğrenci odaklı üniversite olma özelliğini her aşamada vurgulayan Zirve Üniversitesi, bu sayede tercih döneminde üniversite ile ilgili bilgiye erişimi de daha kolay hale getirdi.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Zirve Üniversitesi'ne ulaşmak isteyen adaylara her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, "Zirve Üniversitesi hakkında bilgi alabilmeniz için randevu almanıza hiç gerek yok. Istediğiniz zaman çat kapı üniversitemize gelebilir, istediğiniz bölümdeki akademisyenlerimile görüşebilir, seçmek istediğiniz bölümle ilgili bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Üniversitemize geldiğinizde veya aradığınızda isterseniz benimle de görüşebilirsiniz. Herkese kapımız açık."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çat Kapı Bekliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement