Cenazesi Evden Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Cenazesi Evden Çıkarıldı

Cenazesi Evden Çıkarıldı

Defne Joy Foster'ın Cenazesi Evden Çıkarıldı

02.02.2011 11:21  Güncelleme: 13:23

DEFNE JOY FOSTER'IN CENAZESİ EVDEN ÇIKARILDI

* Foster'in eşi gözyaşlarına boğuldu.

* Evin sahibi Halit Kerem Altan'ın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kadıköy Caddebostan'daki arkadaşının evinde ölü bulunan ünlü sunucu ve DJ Defne Joy Foster'in cenazesi incelemenin ardından evden çıkarıldı.

32 yaşında ölen Foster'in çantasından astım ilaçları çıktığı belirtiliyor. Foster'in dün akşam arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arkadaşı Halit Kerem Altan'ın evine geldiği ve sabah karşı fenalaşarak can verdiği öğrenildi. Foster'in ölümünde "solunum yetmezliği" ve "kalp krizi" üzerinde duruluyor.

CESEDİ EVDEN CIKARILDI

Defne Joy Foster'in esi İlker Yasin Solmaz acı haber üzerine eve geldi. Solmaz'ı arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Solmaz eve çıkarak bir süre içeride kaldı. Solmaz'ın oldukça bitkin olduğu görüldü. Defne Joy Foster'in cenazesi incelemenin ardından Göztepe Egitim ve Arastırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada ev sahibi Altan ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979, Sinopta doğdu. Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç dünyaya geldi. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzunca bir süre Sihirli Annem (2003-2006) adlı dizide Eda karakterini canlandırdı. tv8'de yayınlanan Bir İş İçin Lazım adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan Çeyiz Şov'u son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programda yarışmacı olarak katıldı. Foster, geçen hafta yarışmadan elenmiş ve bunun nedenini de "Bebeğim bir süredir hasta. Geceleri uyutmuyor, onun için yeterince çalışamadım" diyerek açıklamıştı. Ruhsar (1997) , Beyaz Yalanlar (2000) , Selena (2008) , Hayal ve Gerçek (2007) televizyon dizelerinde oyuncu olarak yer aldı. Çat Kapı, Bir İş İçin Lazım, NTV Yeşil Ekran, Uzman Avı televizyon programlarında sunuculuk yaptı.

 

 

 

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cenazesi Evden Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement