CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız Bilecik'te - Son Dakika
Güncel

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız Bilecik'te

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız Bilecik\'te

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacı ile Bilecik’e geldi.

22.02.2014 16:45

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacı ile Bilecik'e geldi.

Öğle saatlerinde Bilecik CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gelen Yıldız'ı, Bilecik CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Bilecik CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan, Bilecik CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bilecik CHP Gençlik Kolları Başkanı Didem Çalışkan, Bilecik CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turgay Öksüz ve çok sayıda partili karşıladı.

Seçim Koordinasyon Merkezi önünde kısa bir konuşma yapan Yıldız, gençlerin önünü daha fazla açtıklarını belirtti. Yıldız, "Türkiye genelinde 30 Mart'da yapılacak olan mahalli seçimlerde binin üzerinde İl Genel Meclis üyesi seçilecek. Bunların yaklaşık olarak 370 kişisi genç arkadaşlarımız. Kısacası CHP bundan sonra gençlere daha fazla fırsat verecektir. Bilecik'te de bunu belirgin şekilde gösterdik. 30 Mart günü Bilecik'i CHP alacaktır" dedi.

Konuşmasının ardından esnaf ziyaretlerine başlayan Yıldız, vatandaşlarla kısa sohbetler gerçekleştirdi. Bilecik CHP Gençlik Kolları Bürosu açılışına katılan Yıldız, daha sonra şehirden ayrıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız Bilecik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement