CHP’li Kadınların Seçim Üssü - Son Dakika
Güncel

CHP’li Kadınların Seçim Üssü

CHP’li Kadınların Seçim Üssü

CHP Gaziantep İl Kadın Kolları'nın Yeni Hizmet Bürosu Açıldı.

23.07.2010 13:54  Güncelleme: 14:52

Sait Sayın İş Merkezi 3. katında yer alan yeni Kadın Kolları bürosunun açılışı izdiham derecesinde kalabalıktı.

KÜÇÜKCAN'DAN SİYASİ NEZAKET ÖRNEĞİ

Açılış kurdalesini CHP Parti Meclisi Üyesi Doc. Dr. Nuran Yıldız, CHP Mardin Milletvekili Mahmut Duyan, Gaziantep İl Başkanı Hasan Öztürkmen ve İl Kadın Kolları Başkanı Müjgan Bilen birlikte kestiler. Açılışa DP Gaziantep İl Başkanı Kemal Küçükcan'da katılarak siyasi nezaket örneği gösterdi.

CHP'Yİ İKTİDARA KADINLAR VE GENÇLER TAŞIYACAK

Açılışın ardından kısa bir konuşma yapan Doc. Dr. Nuran Yıldız, "Açılışını yaptığımız bu yeni ve pırıl pırıl ofis iktidara giden yolda bir ışıktır. Biliniz ki CHP'yi iktidara ve başarıya kadınlar ile gençler taşıyacaktır. Kadınların şefkatli yürekleri ve azimli çalışmaları, gitmesi an meselesi olan AKP'yi tarihin sayfalarına gömecektir. Kurtuluş Savaşı'nda erkeklerin yanında ve arkasında zafere imza atan kadınlarımız bugün de ikinci kurtuluş savaşımız olan referandumda 'HAYIR' oylarının çoğalmasını sağlayacak ve ülkemizi bir kez daha aydınlığa çıkaracaktır." şeklinde konuştu.

Doc. Dr. Yıldız, Kadın Kolları Bürosu'na asılmak üzere Başkan Müjgan Bilen'e üzerinde Atatürk'e ait olan "Dünyada hiçbir milletin kadını, -Ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim- diyemez" yazılı bir tablo armağan etti.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

CHP Kadın Kolları açılışına Yıldız, Duyan ve Öztürkmen'in yanı sıra DP İl Başkanı Kemal Küçükcan, ADD İl Başkanı Rasim Hengirmen, Alevi-Bektaşi Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Karakaş, CHP Nizip İlçe Başkanı Babür Sayın, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mutafa Altınbaş, İl ve İlçelerin yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CHP’li Kadınların Seçim Üssü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement