CHP Milletvekilleri Mazbatalarını Törenle Aldı - Son Dakika
Güncel

CHP Milletvekilleri Mazbatalarını Törenle Aldı

Kırklareli'nde 26. dönem milletvekili genel seçiminde CHP'den milletvekili seçilen Türabi Kayan ile Vecdi Gündoğdu mazbatalarını aldı.

04.11.2015 17:28  Güncelleme: 10:02

Kırklareli'nde 26. dönem milletvekili genel seçiminde CHP'den milletvekili seçilen Türabi Kayan ile Vecdi Gündoğdu mazbatalarını aldı. CHP Kırklareli İl Başkanlığı önünde partilileriyle biraraya gelen Kayan, Gündoğdu ve İl Başkanı Recep Zengin, yürüyerek adliye binasına geldi. Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakan Türkön'den alan Kayan ve Gündoğdu partililer tarafından alkışlandı. Kayan, burada yaptığı konuşmada, yeniden milletvekili görevine seçildiği için mutlu olduğunu söyledi.

1 Kasım seçimlerinde MHP ve HDP'nin oylarının AK Parti'ye gittiğini belirten Kayan, AK Parti'nin böylelikle iktidar olduğunu ifade etti.Seçimlerden çıkan sonucun Türkiye için hayırlı olmadığını ileri süren Kayan, iktidarın halktan korkması gerektiğini sözlerine ekledi.Gündoğdu da, kendilerine destek veren Kırklareli halkına teşekkür etti.1 Kasım seçimlerinde Kırklareli'nde oylarını yükselttiklerini dile getiren Gündoğdu, Kırklareli halkının görevini yaparak iki milletvekilini meclise gönderdiğini kaydetti.

CHP Milletvekilleri Mazbatalarını Törenle Aldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Milletvekilleri Mazbatalarını Törenle Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement