CHP'li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl mazbatasını aldı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl mazbatasını aldı

CHP'li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, yerel seçimlerdeki zaferinin ardından mazbatasını aldı. Bingöl, gecikmiş olsa da mazbatayı almaktan gurur duyduğunu belirterek, "Tuzlalılara yakışan bir belediyecilik anlayışıyla adil, hakkaniyetli, haddimizi bilerek, sadece işimizi yaparak, belediyecilik hizmetini yaparak çok güzel bir beş yıl geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

04.04.2024 17:55  Güncelleme: 23:03

Yerel seçimlerde en yakın rakibi AK Parti adayı Şadi Yazıcı'ya yüzde 12'ye yakın oy farkı atmasına rağmen mazbatasının geciktirilmesi tepkilere yol açan CHP'li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl saat 16:45 sıralarında mazbatasını aldı.

"HADDİMİZİ BİLEREK, SADECE İŞİMİZİ YAPARAK ÇOK GÜZEL BİR BEŞ YIL GEÇİRECEĞİZ"

CHP Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl mazbatasını aldıktan sonra "Bu elbette gecikmiş bir mazbata oldu ama mazbatayı almış olmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Tuzlalılara yakışan bir belediyecilik anlayışıyla adil, hakkaniyetli, haddimizi bilerek, sadece işimizi yaparak, belediyecilik hizmetini yaparak çok güzel bir beş yıl geçireceğiz. Tuzlalıların verdiği bu yetkiyi, teveccühü çok doğru kullanacağız. Çok sıkı çalışacağız. Onlar da bizimle gurur duyacaklar inşallah." dedi.

CHP Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl mazbatasını aldı
Eren Ali Bingöl

TUZLA SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul Tuzla'da CHP adayı Eren Ali Bingöl, oyların yüzde 50,92'sini alarak sandıktan zaferle çıkmıştı. AK Parti'nin adayı ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ise yüzde 39,07 oy almıştı.

CHP\'li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl mazbatasını aldı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl mazbatasını aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Gakko 23: Bir tuzlalı olarak rabbim bize sabır versin Allah yardımcımız olsun 30 17 Yanıtla
    Gökmen Karaçay: yapma kardeşim Tuzla'da içerde güvenlikler bile fen işlerine iş yaptırıp para kazanıyor değişim iyi dir neler çıkacak görürsün altından bu işlerin 0 0
  • barış özcan: Hayırlı olsun, umarım emekliye vermeyi taahhüt ettiği 15.000 tl pazar parasını umutmaz inşallah 4 4 Yanıtla
  • Gökmen Karaçay: sadının yediklerini bı ortaya dökün bakalım neler cikacakn 0 0 Yanıtla

Advertisement