Çınar'a Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Çınar'a Tebrik Ziyareti

Çınar\'a Tebrik Ziyareti

Başkan Cengiz Ergün, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar'ı ziyaret etti.

12.04.2012 09:50

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar'ı ziyaret etti. Yaklaşık 18 yıldır kooperatifin başkanlığını yürüten Çınar'ı yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik eden Başkan Ergün, Çınar ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, genel kurulda yeniden seçilen Çınar'ı kutladı. Ziyarette Başkan Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ile birlikte kooperatifin yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Genel kurula şehir dışında olduğu için katılamadığını ifade eden Başkan Ergün, "Öncelikle uzun yıllardır bu görevi başarıyla yürüttüğünüz için sizi kutluyorum. Genel kurulda da yeniden göreve geldiniz.

Yönetim kurulunuz ile birlikte sizlere bundan sonra yapacağınız çalışmalarda da başarılar diliyorum" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Ergün'e teşekkür etti. Başkan Ergün ve ekibinin her zaman yanlarında olduğunu bildiklerini belirten Çınar, "Sizin yoğunluğunuzu biliyoruz. Siz her zaman hizmet peşinde koşan kişilersiniz. Ama zaman ayırarak yaptığınız bu ziyaret bizleri memnun etti. Bizlerde size çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" diye konuştu.

ULAŞIMDA DÖNÜŞÜM'E ÖVGÜ

Manisa Belediyesi'nin önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, özellikle ulaşımda yapılan dönüşümün önemine dikkat çekti. Daha önce kafalarda soru işareti olduğunu ifade eden Çınar, "Herkes iyimi olacak, kötümü olacak diye birbirine soruyordu. Ancak gerçekten Manisa için güzel bir hizmet oldu. Manisa'da bulunan 374 minibüs sahibi de bu uygulama ile rahatladı. Ben hiçbir işim kalmasa 'minibüsçülük yap' diyecekler asla yapmam diyordum. Şimdi bir minibüsüm olsa nasıl olur diye tersini söylüyorum" diye konuştu.

ÇALIŞMALARINIZDAN BÜTÜN MANİSA MEMNUN

Manisa'da yapılan hizmetlerden halkın memnun olduğunu dile getiren Çınar, "Şehir merkezinde yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Manisa'ya güzel hizmetler yapıyorsunuz. Yaptığınız bu hizmetlerden bütün Manisa'nın da memnun olduğunu söyleyebiliriz. Allah başarılı çalışmalarınızın devamını nasip etsin" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çınar'a Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement