Cıne5 Bu Gece ''Tarih ve Medeniyet'' - Son Dakika
Güncel

Cıne5 Bu Gece ''Tarih ve Medeniyet''

Cıne5 Bu Gece \'\'Tarih ve Medeniyet\'\'

Tarih; asla sıkıcı değildir.

14.05.2012 12:48

TARİH VE MEDENİYET

YAYIN SAATİ : 22:30

Tarih; asla sıkıcı değildir… "TARİH VE MEDENİYET"te bu hafta tarihi dizilerle hatırladığımız çok özel karakterler mercek altına alınıyor. Tarihte iz bırakan İbrahim Paşa, gerçekten damat mıydı?, İbrahim Paşa ile Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan arasında gerçekten neler yaşanmıştı? Şehzade Mustafa, tarihte nasıl bir iz bıraktı? Kardeşleri, annesi ve Hürrem Sultan arasında kalan Şehzade neler yaşadı… Neden annesini saraydan gönderdi? Ölümünün ardındaki komplolar…Hürrem Sultan, niye şehzadelerle sancağa gitmedi?

Fatih Sultan Mehmet nasıl bır sultandı? Fatih Sultan Mehmet'in çocuk yaşta başlayan ilginç taht hikayesi…

Aynur Ayaz'ın sunumu, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'in engin birikimi ve eşsiz anlatımıyla "TARİH VE MEDENİYET" Pazar günleri saat 22:30'da CINE5'te…

Bu ileti ve ekleri; vekil/ müvekkil veya diğer hak sahipleri tarafından korunan, gizlilik arz eden bilgiler içerebilir ve iletide gönderildiği belirtilen kisi/kisiler veya kuruluşlara özeldir. Muhatabı olmamanıza ragmen bu iletinin tarafiniza ulasmis olmasi halinde gizlilik yükümlülüğüne uymak tarafınız için de soz konusudur ve göndereni derhal uyararak ileti ve eklerini okumadan veya kopyalamadan silmeniz rica edilmektedir. İleti ve eklerinde yer alan bilgilerin dogrulugu, eksiksizliği ve guncelligi konusunda gonderenin ya da AL JAZEERA TURK'un herhangi bir sorumlulugu bulunmamaktadir.

AL JAZEERA TURK bu bilgilerin ne sekilde olursa olsun içeriginden, iletilmesinden, alinmasindan ve saklanmasindan sorumlu degildir. Bu iletideki görüsler yalnizca gönderen kisiye aittir ve AL JAZEERA TURK'un görüslerini yansitmayabilir. AL JAZEERA TURK iletinin ve eklerinin size degisiklige ugrayarak veya gec ulasmasindan, butunlugunun ve gizliliginin korunamamasindan, virus icermesinden ve bilgisayar sisteminize verebilecegi herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz. İletinin muhatap dışında her hangi bir alıcıya gönderilmiş olması vekil/ müvekkil veya diğer hak sahiplerinin haklarından feragat ettikleri anlamına gelmez.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cıne5 Bu Gece ''Tarih ve Medeniyet'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement