Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, göreve başladı - Son Dakika
Güncel

Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, göreve başladı

Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, göreve başladı

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Yozgat'ın Boğazlıyan Kaymakamlığından Cizre Kaymakamlığına atanan Davut Sinanoğlu, göreve başladı.

30.08.2019 13:01  Güncelleme: 13:10

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Yozgat'ın Boğazlıyan Kaymakamlığından Cizre Kaymakamlığına atanan Davut Sinanoğlu, göreve başladı.

Göreve kurum müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantıyla başlayan Kaymakam Sinanoğlu, yaptığı açıklamada, sahip olduğu kültürel ve tarihi mirası ile medeniyetin önemli merkezlerinden birisi olan Cizre'ye hizmet edecek olmaktan onur, mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi.

Sinanoğlu, kendisini bu görev layık gören başta Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Cizreli hemşehrilerimizin can ve mal güvenliği konusunda devletimizin son yıllarda yaptığı çalışmalar sürdürülecektir. Vatandaşların can ve mal güvenliği ile huzurunun 7 gün 24 saat koruyucusu olmaya daha güçlü bir şekilde devam edilecek. İş ve istihdam yaratılması bir diğer önceliğimiz olacak. Milletin vergileriyle yapılan her hizmette mutlaka gençlerimize, kadınlarımıza istihdam yaratılması hedefimiz. Dezavantajlı kesimlere yani işsize, engelliye, ihtiyaç sahibi ailelere, kadınlara yönelik sosyal, ekonomik çalışmalar ve projeler diğer önceliğimiz olacak. Uyuşturucu ile mücadele daha etkin bir şekilde yürütülecek. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz baş tacımız. Tüm kurum ve kuruluşlar onların yanında olacak. Eğitimde başarı ve kalite artırılacak, imkanlarımız Cizreli çocukları için seferber edilecek. Daha birçok alanda ortak akılla oluşturacağımız hedeflere ulaşma noktasında samimi gayret gösterilecek, mesai kavramı gözetilmeyecektir."

Bu amaçlara ulaşırken çalışma anlayışlarına da değinen Sinanoğlu, açık, şeffaf ve hesap verilebilirliğin ön planda olacağını vurguladı.

Sinanoğlu, her kesime eşit mesafede ve farklılıkları kucaklayan bir anlayışla çalışma yürüteceklerine işaret ederek, ortak akıl ve istişareye ağırlık verileceğini vurguladı.

Cizre'de yüreğine dokunulmamış kimse kalmayacağını aktaran Sinanoğlu, "Makam, mevkiler halka hizmet etmek içindir. Başka bir anlamı yoktur. Asıl izzet ve şeref buralarda değil hakka ve halka hizmettedir. Samimi bir şekilde çalışırken en büyük yardımcımız, destekçimiz hizmet bekleyen Cizreliler ve onların duası olacaktır." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, göreve başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement