Çocuklarımın Geleceği İçin Demokrasi Nöbeti Tutuyorum - Son Dakika
Güncel

Çocuklarımın Geleceği İçin Demokrasi Nöbeti Tutuyorum

Çocuklarımın Geleceği İçin Demokrasi Nöbeti Tutuyorum

UŞAK'ta demokrasi nöbetine ailesiyle birlikte katılan İsmail Şentürk, Türkiye'ye gittikleri günden bu yana ara vermeden meydanlarda olduklarını söyledi.

29.07.2016 09:42

UŞAK'ta demokrasi nöbetine ailesiyle birlikte katılan İsmail Şentürk, Türkiye'ye gittikleri günden bu yana ara vermeden meydanlarda olduklarını söyledi. Şentürk, "Darbe girişiminin olduğunu Almanya'da öğrendim. İlk duyduğumda buna inanamadım. Bu yüzyılda böyle birşey yaşanması olacak gibi değildi. Avrupa'da bu olay karşısında tepkimizi gösterdik. Buraya geldiğimizde de tepkimize ara vermeden devam ediyoruz. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, insan şu topluluğu görünce çok gurur duyuyor. İnsanlarımız bu konuda çok hassas ve duyarlı davrandılar onlardan Allah razı olsun" dedi.

BU VATAN TÜM TÜRK HALKINA AİTTİR

Fransa'da yaşayan İbrahim Turan da dört çocuğu olduğunu, çocuklarının geleceği için meydanlara çıktıklarını belirtti. Bu vatanın tüm Türk halkına ait olduğunu dile getiren Turan, "Bu vatanı sonuna kadar korumamız lazım. Dört çocuğum var. Bu vatanı kimseye bırakmayız. Bunu bütün herkes böyle bilsin. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun. Vatan için çalışana, en ufak kanı dökülenden Allah bin kere razı olsun. Biz hakkımızı helal ediyoruz. Herkes de hakkını helal etsin" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Çocuklarımın Geleceği İçin Demokrasi Nöbeti Tutuyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement