Cumhur İttifakı'nın Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin, esnaflarla buluştu - Son Dakika
Güncel

Cumhur İttifakı'nın Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin, esnaflarla buluştu

Cumhur İttifakı\'nın Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin, esnaflarla buluştu

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerinde esnaflarla bir araya geldi. Şirin, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunarak, talep ve önerilerini dinledi. Programa, Cumhur İttifakı'nın ilçe başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile teşkilat mensupları da katıldı.

21.02.2024 14:15  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerinde esnafla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Dumlupınar Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Şirin, daha sonra Yavuz Sultan Mahallesi'ne geçti.

Burada düzenlenen programda bölge esnaflarıyla buluşan Şirin, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Şirin, "Emeği ve alın teriyle ekmeğini kazanan kıymetli esnaflarımızı ziyaret ediyor, onların talep ve önerilerini dinliyoruz. Bizleri sevgi ve muhabbetle karşılayan esnaflarımıza, teşekkür ediyorum. Rabbi'm birlikteliğimizi bozmasın." ifadelerini kullandı.

Programa, Cumhur İttifakı'nın ilçe başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhur İttifakı'nın Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin, esnaflarla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement